Galatasaray Hakim Ziyech devreye girdi! Galatasaray'a 19 yaşında on numara

Hakim Ziyech devreye girdi! Galatasaray'a 19 yaşında on numara

18.12.2023 - 19:52 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'ın Belçika'da forma giyen 19 yaşındaki on numarayı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların bu transferde Hakim Ziyech faktöründen yararlandığı aktarıldı.

Hakim Ziyech devreye girdi Galatasaraya 19 yaşında on numara

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda sezon sonunda hedeflenen başarılara ulaşmak isteyen idarecilerin sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü. Galatasaray'ın bu doğrultuda yeni yıldızını Belçika'da bulduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Belçika basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Genk forması giyen Bilal El Khannouss'u transfer gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların, 19 yaşındaki on numarayı kadrosuna katmak için harekete geçtiği aktarıldı.

Galatasaray'ın renklerine bağlamayı hedeflediği Bilal El Khannouss için vatandaşı Hakim Ziyech'in de devreye girebileceği vurgulandı. 19 yaşındaki on numaranın kariyerinin bu aşamasında La Liga veya Bundesliga'da forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

Galatasaray'ın bu transfer için girişimlerini sürdürdüğü aktarıldı. Genk'in Bilal El Khannouss için 20 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği, sarı-kırmızılıların bu nedenle transferde zorlanabileceği kaydedildi.

19 yaşındaki on numara bu sezon Genk formasını 32 resmi maçta giydi. Bilal El Khannouss bu müsabakalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Faslı on numara aynı süreçte 4 asist üretti.

Haberin Devamı

Hakim Ziyech devreye girdi Galatasaraya 19 yaşında on numara

Bilal El Khannouss'un Genk ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 19 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 18 milyon euro. Bilal El Khannouss, Fas Milli Takımı'nda 3 maçta forma şansı buldu.

Anderlecht altyapısında futbola başlayan Bilal El Khannouss, 2019-2020 sezonu başında Genk altyapısına transfer oldu.