Fenerbahçe Michy Batshuayi paylaşılamıyor! Belçika ekipleri sıraya girdi

Michy Batshuayi paylaşılamıyor! Belçika ekipleri sıraya girdi

18.12.2023 - 19:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen Michy Batshuayi'ye ülkesinden 3 takımın talip olduğu iddia edildi.

Michy Batshuayi paylaşılamıyor Belçika ekipleri sıraya girdi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan ve devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Michy Batshuayi ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Belçika basınında yer alan habere göre; Belçika Milli Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almak isteyen Michy Batshuayi için 3 takım devreye girdi. Düzenli olarak şans bularak milli takımdaki yerini kaybetmek istemeyen yıldız futbolcuya Club Brugge, Antwerp ve Anderlecht'in talip olduğu aktarıldı.

Yıldız futbolcunun ülkesinden gelen ilgilere rağmen transferdeki önceliğinin İngiltere Premier Lig olduğu belirtildi.

Edin Dzeko'nun muhteşem performansı sonrası şans bulmakta zorlanan Michy Batshuayi bu sezon 18 maçta oynadı ve toplam 755 dakika sahada kaldı. Belçikalı santrfor bu süreçte 5 gol ile 3 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Michy Batshuayi'nin güncel piyasa değeri 9 milyon euro. Belçika Milli Takımı'nda 53 maçta şans bulan 30 yaşındaki santrfor, 27 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Standard Liege altyapısında yetişen Michy Batshuayi, 2014-2015 sezonu başında 6 milyon euro bedelle Marsilya'nın yolunu tuttu. Chelsea, 2016-2017 sezonu başında 39 milyon euro ödeyerek Belçikalı forveti renklerine bağladı.

Chelsea'de bekleneni veremeyen Michy Batshuayi daha sonra kiralık olarak Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş formaları giydi. Fenerbahçe, Michy Batshuayi için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar