Beşiktaş Halil Dervişoğlu adım adım Süper Lig devine! Anlaşma sağlandı

Halil Dervişoğlu adım adım Süper Lig devine! Anlaşma sağlandı

07.07.2023 - 19:46 | Son Güncellenme:

Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu, geride kalan sezonda gösterdiği performans dikkat çekti. Süper Lig devi, hem milli futbolcu hem de kulübü ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Halil Dervişoğlu adım adım Süper Lig devine Anlaşma sağlandı

Süper Lig devi, Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmanın hazırlıklarını yapıyor. Milli oyuncu ile görüşmelerine devam edildiği ve transferde imza aşamasına gelindiği öğrenildi.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonu Burnley'de kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki forvet, çıktığı 8 lig maçında 1 gol kaydetti.

BEŞİKTAŞ ANLAŞMA SAĞLADI

Siyah-beyazlılar, milli futbolcunun transferi için Brentford ile her konuda anlaşma sağladı. Halil Dervişoğlu ile görüşmelerine devam eden Beşiktaş, bu transferde imza aşamasına geldi.

23 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a transferinin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Halil Dervişoğlu'nun Brentford ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

Halil Dervişoğlu adım adım Süper Lig devine Anlaşma sağlandı

ŞENOL GÜNEŞ'İN AÇIKLAMASI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Halil Dervişoğlu transferi için de konuşmuştu.

Güneş, "İsmi geçen oyunculardan Halil Dervişoğlu tercihimdir. Ekonomik koşullar uygunsa, çıkış yapmak isteyen bir oyuncu olduğu için uygun görüyorum. Aboubakar'ı, Cenk'i, Ghezzal'ı ve Redmond'ı zorlayacak bir adam alacağız." sözlerini kullanmıştı.

Haberin Devamı