Fenerbahçe Hamle ustası Jorge Jesus! Sonuca etki etti

Hamle ustası Jorge Jesus! Sonuca etki etti

26.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde liderliği ele alan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jorge Jesus güven tazelemeye devam ediyor. Tecrübeli hocanın son Başakşehir maçındaki Rossi hamlesi gibi sahaya dokunuşları galibiyetlerde rol oynuyor

Hamle ustası Jorge Jesus Sonuca etki etti

Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde liderliği kaparak yoluna emin adımlarla ilerliyor. Bu başarılı seride teknik direktör Jorge Jesus’un payı dikkat çekiyor. Ligde son oynanan ve 1-0 kazanılan kritik Başakşehir maçında Jesus’un Diego Rossi hamlesi 3 puanı getirdi.

Haberin Devamı

Sezon başından beri tecrübeli hocanın maça hamleleri ve oyuncu değişiklikleri büyük etki bıraktı. Hem lig hem de Avrupa’da Jesus’un direkt sonuca katkı sunduğu maçlar gözlerden kaçmadı. İşte Jorge Jesus’un kazandıran hamleleri: 

-3-3’lük Ümraniye karşılaşmasında Berisha’yı 74’te oyuna aldı, Berisha 90’da golü attı, 1 puan kurtarıldı.
-Adana Demir’e karşı skor 3-2 iken ve takım zorlanıyorken 80’de Alioski’yi aldı, 83’te Alioski 4-2’yi sağladı. 
-Karagümrük maçında skor 4-4 iken 88’de Batshuayi girdi, 90+3’te skoru 5-4 yapan golü attı.
-Ankaragücü deplasmanında skor 2-0 iken 66’da oyuna giren Rossi maçı rahatlattı, 90+1’de skoru 3-0’a taşıdı.
-Başakşehir maçında 74’te oyuna giren Rossi, 85’te kritik bir golle altın değerinde 3 puanı sağladı.
-Dinamo Kiev maçında 70’te 1-1 iken oyuna giren Batshuayi, 90+3’te skoru 2-1’e getirdi.
-Rennes deplasmanında 2-1 gerideyken 66’da Valencia oyuna girdi, 90’da penaltı yaptırdı, topun başına geçip golü attı.
-Dış sahadaki Larnaca maçında skor 1-1 iken 70’de Batshuayi ve Valencia girdi, takım hareketlendi. 2 tane penaltı kazanıldı 1’ini Batshuayi gol yaptı, gruptan çıkaran 3 puan alındı.

Haberin Devamı

Sırp hakem görev yapacak
Fenerbahçe’nin, Avrupa Ligi B Grubu’nda Rennes’i konuk edeceği karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Novak Simovic yönetecek. Simovic’in yardımcılıklarını yine aynı ülkeden Nikola Djorovic ve Milos Simovic yapacak. Öte yandan Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Medipol Başakşehir’in, İtalya’da Fiorentina ile oynayacağı maçta Hollandalı hakem Allard Lindhout düdük çalacak. Sivasspor’un da evinde Rumen takımı Cluj ile yapacağı karşılaşmayı Norveçli hakem Rohit Saggi yönetecek.

Çalışmaya devam
UEFA Avrupa Ligi’nde B Grubu’nda 5. hafta maçında yarın evinde Rennes’le karşılaşacak Fenerbahçe’de hazırlıklar sürüyor. Jorge Jesus yönetimindeki idman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle antrenmanı sürdüren futbolcular ardından pas çalıştı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. King takımla çalışırken, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres günü tedavi programlarıyla tamamladı.

Haberin Devamı