Galatasaray Harry Kane: Gergindim, golümü 3. kez kutladım

Harry Kane: Gergindim, golümü 3. kez kutladım

09.11.2023 - 07:26 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'e Galatasaray karşısında attığı iki golle galibiyeti getiren Harry Kane maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Harry Kane: Gergindim, golümü 3. kez kutladım

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Bayern Münih'te Harry Kane maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Attığı gol VAR incelemesine alınan Harry Kane, "Gergindim. Neredeyse üç kez golümü kutladım. İkinci seferde neyi kontrol ettiler bilmiyorum ama sonunda golün sayılması beni mutlu etti" sözlerini sarf etti.

RÖVANŞIN ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK
"Galatasaray ile rövanşın zor olacağını zaten ilk maçtan sonra bekliyorduk. İlk yarıda da gol bilebilirdik ama son paslarda eksik kaldık. İkinci yarıda iyi iş çıkardık. Bir forvet olarak gol atmayı, sahada olmayı ve kazanmayı seviyorum. Takıma yardımcı olduğum için çok mutluyum ve burada olduğum için mutluyum. Gruptan çıkmayı garantilediğimiz için mutluyuz. Takım arkadaşlarımı da kutlarım

NEUER: GALİBİYETİ ALMAYI BİLDİK
Alman kaleci Neuer ise şu ifadeleri kullandı: "Özel bir maçtı, harika bir atmosferdi. Sahamızda ışıklar altında oynanan bir gece maçı, her futbolcu için özeldir. Şampiyonlar Ligi'nde böylesine harika bir takıma karşı yeniden sahaya çıkmak benim için özel bir şey. Sahada iyi bir duruş sergiledik ve iyi pozisyon aldık. Topu iyi dolaştırmayı başardık. İyi baskı ve müdahale becerilerine sahip oldukları için onları aşmak her zaman kolay olmadı. Ancak ihtiyacımız olan golleri atmayı ve galibiyeti almayı bildik"

Haberin Devamı