Almanya Bundesliga Harry Kane'in kabusu! En çok zorlandığı savunmacıyı açıkladı

Harry Kane'in kabusu! En çok zorlandığı savunmacıyı açıkladı

05.12.2023 - 15:43 | Son Güncellenme:

Bugüne kadar birçok stoperi zor durumda bırakan Bayern Münih'in İngiliz yıldız forveti Harry Kane, kendisini hangi savunma oyuncularının en çok zorladığını açıkladı.

Harry Kanein kabusu En çok zorlandığı savunmacıyı açıkladı

Dünya futbolunun önemli forvetleri arasında gösterilen İngiliz futbolcu Harry Kane, son 10 yılda olağanüstü performanslarıyla dikkat çekerken, hem Tottenham Hotspur'da hem de İngiltere milli takımında kariyerinin zirvesine ulaştı. Bu yaz, uzun yıllarını geçirdiği Tottenham Hotspur'dan ayrılarak Bayern Münih'e transfer olan İngiliz golcü, ESPN ile gerçekleştirdiği röportajda, kariyeri boyunca karşılaştığı en zorlu savunma oyuncularını detaylı bir şekilde paylaştı.

Haberin Devamı

TERRY VE CHIELLINI

Golcü futbolcu, kendisini en çok zorlayan savunma oyuncuları sorulduğunda şu yanıtı verdi: "Karşılaştığım en zorlu savunmacılar mı? Evet, kariyerimin başlarında John Terry ile karşılaştım ve onun, boşuna dünyadaki en iyi savunmacılardan biri olmadığını gözlemledim. Gerçekten çok zekiydi. Daha sonra Chiellini ile İtalya ve Juventus'a karşı oynadım. Ona karşı gelmek de gerçekten zordu. Vücudunu iyi kullanıyordu, güçlüydü. Bu yüzden Terry ve Chiellini diyeceğim."

GALATASARAY STADINDA OYNAMAK ÇOK ZOR

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da Galatasaray'a karşı oynanan müsabakada, İngiliz santrforun saha içindeki performansının yanı sıra Sarı-Kırmızılı taraftara duyduğu hayranlık da dikkat çekti. İstanbul'da ilk kez oynayan Harry Kane, Galatasaray taraftarının maçta çok etkili olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Atmosferden çok etkilendiğini belirten Kane, "İstanbul'a ilk kez geldim. Galatasaray taraftarına çok teşekkür ederim. Bu atmosferden sonra kulaklarım duyuyor mu emin değilim. Galatasaray'ın stadında oynamak çok zor. Taraftarın takıma etkisi gerçekten üst düzey. Bu yüzden önemli bir galibiyet aldık" açıklamasını yapmıştı.

GOLLERİNİ ATMAYA DEVAM EDİYOR

Kane, bu sezon da Bayern Münih'i golleriyle sırtlamaya devam ediyor. İngiliz santrfor tüm kulvarlarda 18 karşılaşmaya çıktı. Yıldız oyuncu, söz konusu 18 maçta 22 gol atıp 7 asist yaptı. Bundesliga'da 18 gol atan Kane, Şampiyonlar Ligi'nde ise dört kez fileleri havalandırdı.

Bayern Münih, Almanya Bundesliga'da 9 Aralık'ta Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek. Kane, bu karşılaşmada da Thomas Tuchel'in en büyük kozu olacak. Bayern, ligde 13. hafta sonunda 32 puanla Bayer Leverkusen'in arkasında ikinci sırada yer alıyor. Lider Bayer Leverkusen'in ise 35 puanı bulunuyor.