Galatasaray Olay transfer iddiası! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Eljif Elmas'ı ezeli rakip kiralıyor

Olay transfer iddiası! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Eljif Elmas'ı ezeli rakip kiralıyor

05.12.2023 - 14:52 | Son Güncellenme:

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken şampiyonluk mücadelesi veren takımlar da kritik hamlelere hazırlanıyor. Süper Lig devinin, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Eljif Elmas'ı kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı ileri sürüldü.

Olay transfer iddiası Fenerbahçenin eski yıldızı Eljif Elması ezeli rakip kiralıyor

Trendyol Süper Lig'de zirve müthiş bir çekişmeye sahne oluyor. Fenerbahçe ve Galatasaray 14. haftayı kayıpsız kapadı. Sarı-lacivertli takım 37 puan artı averajla ezeli rakibi Galatasaray'ın önünde yer alıyor.  Ocak ayı transfer döneminde yaklaşırken, Süper Lig devleri kadrosuna takviye yapmak için kolları sıvadı. 

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Okan Buruk yönetiminde şampiyon olan sarı-kırmızılılar, bu yıl da ipi göğüslemeyi hedefliyor. Yaz transfer döneminde birçok yıldız oyuncuyla kadrosunu yenileyen sarı-kırmızılı takımın orta sahaya takviye yapmak için harekete geçtiği ileri sürüldü. Yönetimin ocak ayında Napoli forması giyen Eljif Elmas'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

NAPOLI İLE TEMASLAR BAŞLADI

Sarı-kırmızılı yönetimin, eski Fenerbahçeli yıldızı ikna ettiği ve Napoli ile temaslara başladığı öne sürüldü. Bu sezon İtalyan ekibinde fazla süre bulamayan Makedon oyuncunun, yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. Yönetimin Eljif Elmas hamlesiyle orta sahayı kusursuz bir hale getirmeyi planladığı ve transfer için büyük çaba gösterdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

6 AYLIĞINA KİRALIK

Napoli'nin ise 24 yaşındaki yıldızı 6 aylığına kiralamaya sıcak baktığı ancak 2-3 milyon euro civarında bir ücret talep ettiği ifade edildi. Transferin 1-2 hafta içinde netleşmesi ve Kuzey Makedonyalı oyuncunun kısa süre için sarı-kırmızılılara imza atması bekleniyor. Eljif Elmas bu sezon Napoli'de 14 maça çıktı. Genç futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol attı. 1.82 boyundaki orta saha ülke milli takımında da 52 mücadelede 12 gol attı. 

Yazarlar