Futbol Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'dan sürat teknesinde değişiklik!

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'dan sürat teknesinde değişiklik!

23.08.2022 - 17:39 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı'nın sürat teknesine yaptığı değişiklik büyük ilgi gördü.

Hull Citynin sahibi Acun Ilıcalıdan sürat teknesinde değişiklik

İngiltere Championship'e bu sezon büyük hedefler koyarak yola çıkan Hull City aldığı sonuçlarla taraftarını memnun ediyor. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı'nın taraftarla olan sıcak ilişkisi Ada'da büyük beğeni topluyor. Ilıcalı'nın sürat teknesinde yaptığı Hull City jesti büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

SEZONA İYİ BAŞLADI
Önceki hafta evinde Norwich City'i 2-1 yenen Hull City, son olarak Burnley ile deplasmanda beraber kaldı. Şota Arvaladze'nin çalıştırdığı Hull City, İngiltere Championship'te ligin geride kalan 5 haftasında topladığı 8 puanla Play-Off patasında 6.sırada yer alıyor.

HULL CİTY'E SÜPER LİG'DEN 6 TRANSFER
Hull City, transferde Süper Lig'de forma giyen tam 5 oyuncuyu bünyesine kattı. İngiliz ekibi, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik, bir dönem Galatasaray forması giyen Michael Seri ve son olarak da Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tetteh'le sözleşme imzaladı. Denizlispor’un bonservisini alamadığı Estupinan, son 2 sezonu Guimares’te geçirdikten sonra bu sezon başında Hull City'nin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

OZAN MÜTHİŞ BAŞLADI AMA SAKATLANDI
Milli futbolcu Ozan Tufan bu sezon Hull City ile Championship'te çıktığı 5 maçta 2 gol kaydetti. Lig Kupası'nda 2-1 kaybettikleri Bradford mücadelesinde de Ozan Tufan ceza sahası çizgisinden sert bir şut göndermiş, kalecinin sırtına çarpan top ağlarla buluşmuştu. Ancak bu gol Ozan Tufan'a yazılmamıştı.

Hull City'nin deplasmanda West Bromwich Albion ile karşı karşıya gediği mücadelede Ozan, maçın 20. dakikasında sakatlandı.

FENERBAHÇE'DEN 3. TRANSFE YOLDA
Allahyar Sayyedmanesh ve Ozan Tufan’ı kadrosuna katan İngiliz ekibi, Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un kadroda düşünmediği Dimitrios Pelkas’a da imza attırıyor.

Hull Citynin sahibi Acun Ilıcalıdan sürat teknesinde değişiklik

Teknenin eski hali

SÜRAT TEKNESİNİ HULL CİTY RENKLERİNE BOYADI
Ilıcalı, yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kendisine ait olan sürat teknesini yeniden dizayn eden Ilıcalı, tekneyi Hull City armasını ve renkleri olan turuncu-siyaha çevirdi.

Hull Citynin sahibi Acun Ilıcalıdan sürat teknesinde değişiklik

Sosyal medyayı aktif kullanan Acun Ilıcalı, önceki günlerde Hull City'nin maçına nasıl yetiştiğini takipçileriyle anbean paylaştı. Yunanistan'dan sürat teknesiyle yola çıkan Ilıcalı ilk önce Türkiye'ye geçti. Yanında Survivor'ın son yarışmacılarından Berkan'ın da bulunduğu ekip özel jete yetişti. Jetiyle yolca çıkan Ilıcalı, takımı Hull City'nin maçına zamanında yetişti.

Haberin Devamı

ILICALI TARAFTARLARLA KUTLAMALARA KATILDI
Geçtiğimiz sezonu düşme hattının üzerinde kapatan Hull City'de taraftarlar, ligdeki başarılı sonuçların ardından sokağa döküldü. Acun Ilıcalı, İngiltere'de taraftarlarla birlikte kutlamalara katıldı. İngiliz taraftarlar sokakta Acun Ilıcalı'ya oldukça fazla ilgi gösterdi.

Hull Citynin sahibi Acun Ilıcalıdan sürat teknesinde değişiklik

Yazarlar