Pendikspor İbrahim Üzülmez: Teslim olmaya gelmedik!

İbrahim Üzülmez: Teslim olmaya gelmedik!

21.04.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray maçı öncesi konuştu.

İbrahim Üzülmez: Teslim olmaya gelmedik

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray'a konuk olacak Pendikspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya dair görüşlerini paylaşan İbrahim Üzülmez, "Geldiğimiz günden itibaren oyun olarak çok üstüne koyduk. Her ne kadar sonuca yansıtamasak da son 2 haftada 30'a yakın şut çektik. Değerlendirme konusunda sıkıntı çekiyoruz. Maçlarda çok cömert oluyoruz. Saha içerisinde doğru işler yapıyoruz. Oyuncularla güzel bir sinerji yakaladık ama sonuca yansıtamayınca üzülüyoruz. Zor bir maç. Çok şutör bir takıma karşı oynayacağız. Teslim olmaya gelmedik. Şiddetle puanlara ihtiyacımız var. Analizimizi yaptık. Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında nasıl dirençli bir takım ortaya çıkardıysak aynısını bekliyoruz, oyunculara anlattık" dedi.

Herkesin saygısını kazanmak istediklerini belirten İbrahim Üzülmez, "Umarım güzel bir maç olur. Saha avantajı olan yetenekli bir rakibimiz olsa da biz de taraflı tarafsız herkesin saygısını kazanmak istiyoruz. Umarım istediğimiz bir sonuç alırız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fredrik Midtsjö'nün sakatlığına değinen İbrahim Üzülmez, "Fredrik'in sakatlanması direnç anlamında bizi sıkıntıya sokacak. Yerine oynayacak Gökcan da sonuna kadar mücadele edecek. Bunu Fenerbahçe maçında gösterdi. Oyun içerisinde geçişleri iyi yapmamız lazım. Ön alanda çabuk bir takıma karşı oynayacağız. Defansif geçişleri hızlı yapalım ki buradan puan, puanlar alalım" diye konuştu.

Yazarlar