Dünyadan Futbol Albert Riera rakip oyuncuya tokat attı mı? 'Sadece tepki gösterdi'

Albert Riera rakip oyuncuya tokat attı mı? 'Sadece tepki gösterdi'

21.04.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Bordeaux Kulübü, Saint Etienne maçının ardından soyunma odası tünelinde yaşanan gerilime dair bir açıklama yaptı.

Albert Riera rakip oyuncuya tokat attı mı Sadece tepki gösterdi

Ligue 2'de Saint Etienne'e 2-1 mağlup olan Bordeaux'ta teknik direktör Albert Riera'nın rakip futbolcuya tokat attığı iddiası öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

Saint Etienne'e 2-1 mağlup oldukları maçtan sonra Bordeaux'ta Albert Riera'nın sinirlerinin gerildiği belirtilmişti. Bordeaux Teknik Direktörü Albert Riera'nın rakip takım futbolcusuna tokat attığı kaydedilmişti.

Bordeaux Kulübü yaşanan olaylara dair resmi siteden bir açıklama yaptı. Bordeaux, Albert Riera'nın rakip takım oyuncusuna tokat attığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Bordeaux'tan yapılan açıklamada, "Bordeaux, Saint-Etienne maçının ardından sosyal medyada dolaşan bilgi kirliğini düzeltmek istiyor. Maçtan sonra soyunma odasının girişinde küçük bir izdiham yaşandı ve teknik direktörümüz buna sadece tepki gösterdi. Hem hakemler hem de gözlemciler rapor tutma gereği duymadılar" denildi.

Saint Etienne'e 2-1 mağlup olan Bordeaux, 41 puanda kaldı. Saint Etienne ise 57 puana yükseldi. Albert Riera'nın Bordeaux ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek.

Yazarlar