Beşiktaş İngiliz basınından bomba Weghorst iddiası! Süper Lig'e dönüyor

İngiliz basınından bomba Weghorst iddiası! Süper Lig'e dönüyor

16.04.2023 - 14:14 | Son Güncellenme:

İngiliz basını, Beşiktaş'tan ayrılıp Premier Lig devi Manchester United'a kiralık olarak imza atan Weghorst ile ilgili flaş iddia ortaya attı.

İngiliz basınından bomba Weghorst iddiası Süper Lige dönüyor

Kısa süren Beşiktaş macerasının ardından Erik ten Hag'ın talebiyle Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst ile ilgili çok konuşulacak iddia ortaya atıldı...

Haberin Devamı

Hollandalı golcü Beşiktaş formasıyla çıktığı 18 resmi maçta ise 9 kez ağları havalandırırken, 4 de asiste imza atarak 13 gole katkıda bulundu. 30 yaşındaki golcü, 2022 Dünya Kupası'nda başarılı bir performans ortaya koydu.

ARJANTİN'E 2 GOL ATMIŞTI

Katar'daki dev organizasyonda Arjantin maçında oyuna sonradan girip 2 kez fileleri sallayan Weghorst, maçın uzatmalara gitmesini sağlamıştı. Arjantin penaltılar sonucu rakibini 6-5'lik skorla saf dışı bırakıp yarı finale adını yazdırmıştı.  

İngiliz basınından bomba Weghorst iddiası Süper Lige dönüyor

3.2 MİLYON DOLARA MANU'YA GİTTİ

Göz dolduran performansı deneyimli golcüye Manchester United'ın kapılarını açtı. 3.2 milyon dolar karşılığında siyah-beyazlı kulüpten ayrılan Weghorst, Manchester United ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştı. 

Haberin Devamı

PREMIER LİG'DE GOLÜ YOK

Premier Lig'de forma şansı bulduğu 10 maçta henüz gol atamayan WW, UEFA Avrupa Ligi'nde 1, Carabao Ligi'nde de 1 kez fileleri havalandırdı. Beklentileri karşılayamayan Hollandalı oyuncunun İngiliz devinde kalması pek mümkün görünmüyor. Buna rağmen teknik direktör ten Hag'ın onu takımda tutmak isteyebileceğini öne sürüldü.

İngiliz basınından bomba Weghorst iddiası Süper Lige dönüyor

TEN HAG'TAN DESTEK

Weghorst'un potansiyel olarak uzun vadeli planlarının bir parçası olup olmadığı sorulduğunda Hollandalı teknik adam, "Tabii ki. Futbolun birçok unsurunu gerçekten iyi yaptığını düşünüyorum. Wout bizim için gerçekten iyi bir iş çıkarıyor" demişti. 

BEŞİKTAŞ'A YENİDEN KİRALANABİLİR 

The Sun'ın haberine göre; Beşiktaş, Hollandalı golcüyü transfer etme konusunda hevesli takımlar arasında. Wout Weghorst'un bonservisini elinde bulunduran Burnley, her ne kadar futbolcuyu satmak istese de Hollandalı'nın Beşiktaş'a yeniden kiralanması büyük ihtimal olarak görünüyor.