Fenerbahçe Inter Fenerbahçe'nin kalbini istiyor! Kadıköy'de izleyecek, bonservisi...

Inter Fenerbahçe'nin kalbini istiyor! Kadıköy'de izleyecek, bonservisi...

20.10.2022 - 18:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de yıldız isim Avrupa devlerinin radarına girdi. As kadronun değişilmez ismi olan yıldız isim için devreye giren İtalyan devi Inter, Kadıköy'e izlemek için gelecek. Öte yandan sarı-lacivertli kulübün transferde izleyeceği yol haritası ve belirlediği bonservis belli oldu.

Inter Fenerbahçenin kalbini istiyor Kadıköyde izleyecek, bonservisi...

Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde arka arkaya maçlarını kazanan Fenerbahçe'de işler yolunda gidiyor. Teknik Direktör Jorge Jesus neredeyse tüm futbolculardan verim alırken takımın yıldızı konumdaki isim ise Avrupa devlerini peşine taktı. İtalyan devi Inter, yıldız ismi Kadıköy'de tribünden izleyecek. Öte yandan sarı-lacivertli kulübün transferde izleyeceği yol haritası belli oldu.

Haberin Devamı

SAKATLARDA SON DURUM
Sarı-Lacivertliler’de 6 futbolcunun sakatlığı bulunuyordu. Bu isimlerden Joshua King’in Başakşehir mücadelesine yetişme ihtimali az da olsa var. Willian Arao, Miha Zajc ve Luan Peres’in ise hafta sonunda oynamaları beklenmiyor. Bu 3 futbolcu, Rennes ile 27 Ekim’de Kadıköy’de oynanacak liderlik mücadelesinde takımdaki yerlerini almaya çalışacak. Tedavilerine devam edilen Emre Mor ve Mert Hakan Yandaş’ın ise bir süre daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.

BATSHUAYI COŞTU
Belçikalı yıldız Michy Batshuayi, kısa sürede eski günlerine döndü. Michy Batshuayi, son olarak Ankaragücü karşısında da ağları sarsı, son 4 resmi maçta da peş peşe gol atma başarısı gösterdi. Tam anlamıyla ikinci baharını yaşayan 29 yaşındaki forvet, 12. adamın gönlünü kısa sürede feth etti. Başarılı oyuncu, Sarı- Lacivertli formayla çektiği 7 isabetli şutta 5 kez ağları sarstı. Dünya Kupası öncesi Romelu Lukaku’nun sakatlığı nedeniyle Batshuayi, turnuvanın favorilerinden olan Belçika’nın şu nan için en önemli gol silahı konumunda.

Haberin Devamı

Inter Fenerbahçenin kalbini istiyor Kadıköyde izleyecek, bonservisi...

MARTİNEZ ÇOK MEMNUN
Belçika Milli Takımı’nın teknik patronu Roberto Martinez, öğrencisini yakından takip ediyor. İspanyol hocanın Batshuayi ile sık sık görüştüğü, Fenerbahçe tercihi ile gösterdiği performans nedeniyle son derece memnun olduğu belirtildi.Yıldız futbolcu, bu formunu sürdürerek hem Sarı- Lacivertliler’in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmak, hem de Dünya Kupası’nda adından söz ettirmek istiyor.

CRESPO TUTULAMIYOR
Geçen sezon başında sessiz sedasız Fenerbahçe'ye transfer olan Miguel Crespo şu anda transferin en büyük gözdelerinden birisi. Vitor Pereira döneminde müthiş bir çıkış yakalayan Portekizli yıldız, Jorge Jesus'un teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından daha da üstüne koydu.

AVRUPA DEVLERİNİN RADARINDA
Şu anda takımın en kilit oyuncularından biri olan Crespo, Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takmış durumda. Son dönemde ismi İspanyol kulübü Atletico Madrid'le de anılan yıldız futbolcunun talipleri giderek artıyor.

Inter Fenerbahçenin kalbini istiyor Kadıköyde izleyecek, bonservisi...

INTER 1.5 AYDIR TAKİPTE
Alınan bilgilere göre; son olarak İtalyan devi Inter de Crespo'yu yakından takibe aldı. Çizme ekibininin yetkililerinin yaklaşık 1.5 aydır yıldız futbolcunun tüm maçlarını gözlem altına aldığı öğrenildi

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA İZLEYECEK
Ligde cumartesi günü oynanacak Başakşehir karşılaşması için de bir gözlemcinin İstanbul'a geleceği öğrenildi. Crespo'yu canlı izleyecek yetkilinin vereceği rapor, transferde belirleyici olacak.

ARA TRANSFERDE İZİN YOK
Alınan bilgilere göre; Fenerbahçe yönetimi, takım için kilit bir isim olan Portekizli futbolcuyu ara transfer döneminde kesinlikle bırakmak istemiyor. Sarı-Lacivertliler'in ancak sezon sonunda yapılacak tekliflere açık olacağı ve minimum 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirleneceği gelen bilgiler arasında.