İspanya La Liga Isco'dan şoke eden Monchi itirafı! 'Bana doğru geldi, boğazımdan tuttu'

Isco'dan şoke eden Monchi itirafı! 'Bana doğru geldi, boğazımdan tuttu'

20.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sevilla'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan ve Süper Lig devleriyle anılan Isco suskunluğunu bozdu. 31 yaşındaki oyuncu, Sevilla'dan ayrıldığı dönemde Monchi ile kavga ettiğini açıkladı.

Iscodan şoke eden Monchi itirafı Bana doğru geldi, boğazımdan tuttu

İspanya La Liga ekibi Sevilla'dan ayrılan Isco ilk kez konuştu. 31 yaşındaki on numara, Sevilla Sportif Direktörü Monchi ile kavga ettiğini İspanyol basınına anlattı.

Haberin Devamı

Sevilla'dan ayrılık süreci hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Isco, sözleşmesini yırttığını ve kulübe veda ettiğini duyurdu.

İspanyol basınından Marca'ya konuşan Isco, Monchi ile yaşanan kavganın öncesinde yaşananları şu ifadelerle anlattı: "Sevilla yöneticileri, kış transfer döneminin başında benimle konuşmadan takımdan ayrılmam için menajerimi aradılar. Bunu öğrendiğim anda Monchi ile direkt olarak konuşmaya gittim. Ona, 'Ne olduğunu bilmiyorum, ama bana karşı dürüst ol ve sorunsuz bir çözüm bulacağız' dedim."

Monchi'nin her gün avukatını aradığını ve sözleşme feshini imzalaması konusunda kendisini rahatsız ettiğini belirten Isco, "Sadece kulübün düşüncelerini öğrenmek istedim. Ama o konuşmadan sonra Monchi, takımdan ayrılmak istediğimi söylemeye başladı. Bu doğru değildi ve her gün hem beni hem de avukatımı arayarak, sözleşme feshini imzalamak için rahatsız etmeye başladı. O zaman tekrar onunla konuşmaya gittim: 'Bak Monchi, bana veya bu şeyleri söylediğin insanlara karşı dürüst değilsin. Ben kalmak istiyorum ve sen sürekli gitmek istediğimi söylüyorsun.' Sonra ben ve o arasında gerçek bir kavga yaşandı" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Monchi'nin saldırısını da anlatan Isco, "Sonunda ona, futbol dünyasında tanıdığım en aldatıcı kişi olduğunu söyledim. Ve bana saldırdı. Bana doğru geldi, boğazımdan tuttu, bizi ayırmak zorunda kaldılar. O noktada, sportif direktörünün bana saldırdığı ve hiç kimsenin konuşmadığı veya en azından özür dilemediği bir kulüpte rahat hissetmeyeceğime karar verdim. Bu yüzden sözleşmemi yırttım ve Sevilla'dan ayrıldım" ifadelerini kullandı.

Yazarlar