Fenerbahçe İsmail Kartal'ın istediği orta sahayı ve Livakovic'i açıkladı! 'Kısa süre içinde bitecek'

İsmail Kartal'ın istediği orta sahayı ve Livakovic'i açıkladı! 'Kısa süre içinde bitecek'

17.08.2023 - 14:31 | Son Güncellenme:

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri devam ediyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Livakovic transferinde yaşanan son gelişmeleri aktarırken İsmail Kartal'ın ısrarla istediği orta sahayı da duyurdu.

Yaz transfer döneminde kadrosunu Edin Dzeko, Ryan Kent, Dusan Tadic, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Cengiz Ünder, Fred, Sebastian Szymanski ve Mert Müldür gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri devam ediyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi. Senad Ok, Livakovic transferinde yaşanan son gelişmeleri anlattı. Senad Ok, İsmail Kartal'ın ısrarla istediği orta sahayı da duyurdu.

Senad Ok'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"LIVAKOVIC KISA SÜREDE İMZALAYACAK"

"Bugün Altay ile ilgili bir video gördüm. Benim canım bu kadar acıdıysa, üzüldüysem Altay'ı düşünemiyorum. Altay için son kez konuşalım. Bugün kalede olmayabilir. Altay iyi değil ve dinlenmesi lazım. Potansiyelini burada gösteremiyor ayrılması lazım. Kendini düşünüyorsa ayrılmasında fayda var. Psikolojisini ve mental durumunu atlatarak kendini göstermesi lazım. Baskı altında sıkıntı yaşıyor ve yeteneklerini gösteremiyor. Yabancı kaleci görüşmeleri hızlandı. Livakovic görüşmeleri hızlandı ama uçaktan başka bir isim de inebilir. Çok büyük bir ihtimalle Livakovic transferi kısa süre içinde bitecek. Kadıköy'de Altay'ın forma giyebileceğini düşünmüyorum. O enerji iyi değil."

Haberin Devamı

İsmail Kartalın istediği orta sahayı ve Livakovici açıkladı Kısa süre içinde bitecek

"BATSHUAYI YERİNE SÜRPRİZ BİR GOLCÜ GELEBİLİR"

"Fenerbahçe'nin iyi bir kalecisi var. İrfan Can Eğribayat... Livakovic olma ihtimalini çok yüksek görüyorum. Yabancı kaleci ve Krunic transferi gündemde. Krunic, Fred ve Szymanski orta saha kurugusu olacak. Batshuayi'nin yerine sürpriz bir golcü gelebilir. Ayrılık olabilir. Batshuayi de duygusal bir oyuncu. Böyle devam etmesi durumunda ondan da çıkılabilir."

İsmail Kartalın istediği orta sahayı ve Livakovici açıkladı Kısa süre içinde bitecek

"FENERBAHÇE'NİN İKİ FARKLI 11'İ OLACAK"

"Süper Lig'de ideal bir 11 olacağını düşünüyorum. Belki bu süreçte Edin Dzeko'yu Avrupa'da göremeyebiliriz. İki farklı 11 olacağını düşünüyorum. Tadic ve Dzeko'nun her maçta 11 oynaması çok zor. Orta sahada Zajc, Mert Hakan ve Crespo olmasına rağmen hoca Krunic'i istiyor. Oradaki alternatifi artırmak istiyor. Hoca rakip orta sahada rakib bir bariyerle karşılaşsın istiyor. Hoca savunmaya çok önem veriyor. Ben iki 11 çıkar diye düşünüyorum. Bazı oyuncular hem ligde hem Avrupa'da oynayacak. Ferdi ve Becao her iki kulvarda da oynayabilir. Böyle bir yapı oluşturuyor Fenerbahçe..."

Haberin Devamı

İsmail Kartalın istediği orta sahayı ve Livakovici açıkladı Kısa süre içinde bitecek

"DZEKO'NUN GOLLERİNDEN SONRAKİ ENERJİ ÖZLENİYORDU"

"Gaziantep FK maçını 2-0'a kadar beğendim. Özellikle Dzeko'nun gollerinden sonraki enerji özlenen bir enerjiydi. Dzeko'nun attığı gollerden sonraki reaksiyonları dikkat çekiciydi. Kimlere kimlere gol attı ama hala o heyecanı duyması çok önemli. Dzeko ve Tadic, Fenerbahçe'nin saha içi liderleri. Yavaş yavaş sahadaki konuşmalar normale dönecek."

İsmail Kartalın istediği orta sahayı ve Livakovici açıkladı Kısa süre içinde bitecek

"İSMAİL KARTAL ÇOK İSTİYOR KRUNIC'İ"

"Willian Arao gitti. Samet Akaydin'e talipler var. Adana Demirspor ve Başakşehir'in talip olduğu söyleniyor. Joshua King de bekleneni veremedi. Birçok isim takımdan gönderilebilir. Konrad Laimer ismi doğru değil. Fenerbahçe'de şu anda gündemde iki isim var. Kaleci transferi ve Krunic. Öncelik bu transferleri bitirmek. Sonrasında Batshuayi'nin durumu değerlendirilecek. Samet Akaydin ayrılırsa yerine Türk bir stoper bakılacak. Krunic'in olmasını bekliyorum. Bu arada İsmail Kartal çok istiyor Krunic'i... Israrla onun transfer edilmesini istiyor."

Haberin Devamı

İsmail Kartalın istediği orta sahayı ve Livakovici açıkladı Kısa süre içinde bitecek

"ADANA DEMİRSPOR'UN AVRUPA MACERASINI AYRICA SEVİYORUM"

"Bütün takımlarımızın performansından memnunum ama Adana Demirspor'a ayrıca seviniyorum. Süper Lig'e son anda çıkamadıkları dönemden bu döneme kadar geldiler. Kluivert iyi sonuçlar sergiledi. Tüm takımlarımıza başarılar ama Adana Demirspor'a ayrıca parantez açmak gerekiyor. Avrupa'da ilerlemek lazım buraya kafa yormak lazım. Para problemi varsa Avrupa'da ilerleyeceksin. Avrupa hedefine en yakın kulüplerin Adana Demirspor ve Başakşehir olduğunu düşünüyorum. Yerel lig kaygısından daha uzak konumdalar."

OMAR FAYED'İ KIM MIN JAE'NİN MENAJERİ ÖNERDİ"

"İsmail Yüksek iyi bir futbolcu topla ilişkisini düzeltmesi gerekiyor ama oraya Fred ve Krunic geliyor. Omar Fayed'i Fenerbahçe'ye öneren isim Kim Min Jae'nin menajeri. Kim Min Jae'deki potansiyeli Fayed'de de görmüşler. İleride Kim Min Jae hikayesi çıkabilir. Bunu belirtelim."

İsmail Kartalın istediği orta sahayı ve Livakovici açıkladı Kısa süre içinde bitecek

"MERT MÜLDÜR'ÜN PERFORMANSI ÖNEMLİ"

"Maribor maçında muhtemel 11'de kalecinin değişeceğini düşünüyorum. Tadic ve Dzeko'nun oynamayacağını düşünüyprum. Mert Müldür'ü ilk 11'de görebiliriz. İlk maçta avantajlı bir skor elde edildiği için bu maçta kadroda yarı yarıya değişiklik bekliyorum. Mert Müldür bugün iyi bir performans sergilerse Fenerbahçe'nin yerli rotasyonunda rahatlayacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı