Fenerbahçe İsmail Yüksek: Bu sene şampiyonluğu istiyoruz!

İsmail Yüksek: Bu sene şampiyonluğu istiyoruz!

07.01.2024 - 18:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u deplasmanda 5-1 mağlup ettiği maçtan sonra İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

İsmail Yüksek: Bu sene şampiyonluğu istiyoruz

Süper Lig'in 19'uncu haftasında İstanbulspor deplasmanından 5-1 galip ayrılan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Şampiyonluğu istediklerini belirten İsmail Yüksek, "Bu sene bol gollü sezon oluyor bizim için. Yeni yıla böyle bir galibiyetle başlamak mutluluk verici. Takımın coşkusu, iştahı mutlu etti. Taraftarımız da bizi deplasmanda kendi evimizde hissettirdi. Hafta içi erteleme maçı var, Konyaspor'a karşı. Liderliğimiz devam ediyor. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Yolumuza bakıyoruz. Lideriz ve lider devam etmek istiyoruz. Bu sene farklı bir sene bizim için. Çok iştahlıyız. Bu sene şampiyonluğu istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ne olur bilmiyoruz. Hakkımızda hayırlısı... Tüm takımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Taraftarların maça olan ilgisini yorumlayan milli futbolcu, "Fenerbahçe taraftarı her zaman böyle, iyi ve kötü gitse de... İyi kötü fark etmiyor. Bazen saha içinde istenilen sonucu alamıyoruz ama destek hep devam ediyor. Kağıt üstünde deplasmandaydık ama evimizde hissettik. Desteklerini esirgemediler. Umarım bugün onları mutlu etmişizdir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı