Fenerbahçe Fenerbahçe'den savunmaya dünya yıldızı! Transfer için rakip Jose Mourinho

Fenerbahçe'den savunmaya dünya yıldızı! Transfer için rakip Jose Mourinho

07.01.2024 - 21:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren kurmayların, Bundesliga ekibinden ayrılması beklenen 36 yaşındaki stoperi gündemine aldığı öne sürüldü.

Fenerbahçeden savunmaya dünya yıldızı Transfer için rakip Jose Mourinho

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Alexander Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'na gitmesi ve Rodrigo Becao'nun sakatlığı sonrası savunmasına takviyede planlayan sarı-lacivertlilerin gündemine tecrübeli stoperi aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin transfer etmek istediği başarılı futbolcunun, sezon başında imza attığı Bundesliga temsilcisinde mutsuz olduğu aktarıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci'yi gündemine aldı.

Sarı-lacivertlilerin, 36 yaşındaki stoperin durumunu yakın takipte olduğu kaydedildi. İtalyan stoper için Fenerbahçe'nin dışında Roma'nın da ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Union Berlin'e sezon başında imza atan Leonardo Bonucci'nin forma şansı bulmakta zorlanması nedeniyle ara transfer döneminde takımdan ayrılmasının beklendiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Leonardo Bonucci sezon başında bonservis bedeli olmadan gittiği Union Berlin'de 10 maça çıktı. 36 yaşındaki stoper bu süreçte 723 dakika sahada kaldı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Leonardo Bonucci'nin Union Berlin ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 36 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Viterbese altyapısında yetişen Leonardo Bonucci daha sonra Inter, Treviso, Pisa, Genoa, Bari, Juventus ve Milan formaları giydi. İtalya Milli Takımı'nda 121 maçta oynayan Leonardo Bonucci, 8 kez rakip fileleri havalandırdı.