İtalya Serie A İtalya'dan çarpıcı Zaniolo iddiası! Yeni adresini duyurdular

İtalya'dan çarpıcı Zaniolo iddiası! Yeni adresini duyurdular

04.12.2023 - 12:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray, geçen sezon kadrosuna kattığı İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'yu bazı şartlara bağlı şekilde satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralamıştı. İtalyan basını 24 yaşındaki oyuncuyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

İtalyadan çarpıcı Zaniolo iddiası Yeni adresini duyurdular

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a transfer olan yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo, devre arasında satın alma opsiyonuyla Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralanmıştı.

Haberin Devamı

SKORA KATKI YAPAMADI

Aston Villa Menajeri Unai Emery'nin ısrarla istediği ve sık sık oynattığı oyuncu 16 karşılaşmada forma giydi. 24 yaşındaki oyuncu bu maçlarda skora katkı yapamadı.

Zaniolo son olarak Premier Lig'de Aston Villa'nın deplasmanda Bournemouth ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Beklenen performansı sergileyemeyen yıldız oyuncu yerini Jacob Ramsey'e bıraktı.

İtalyadan çarpıcı Zaniolo iddiası Yeni adresini duyurdular

İTALYANLARDAN SÜRPRİZ İDDİA

İtalyan Gazzetta, Nicolo Zaniolo ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya attı. Geçtiğimiz sezon Serie A'yı şampiyon tamamlayan, ancak bu sezon hedeften uzak kalan Napoli'nin Zaniolo'nun menajerliğini yapan Claudio Vigorelli ile temasa geçtiği iddia edildi. Başkan Aurelio de Laurentiis'in görüşmede bizzat yer aldığı da öğrenildi.

Haberin Devamı

İtalyadan çarpıcı Zaniolo iddiası Yeni adresini duyurdular

Haberde ayrıca Zaniolo ve ailesinin Napoli'de forma giyme düşüncesine karşı çıkmadı bilgisine de yer verildi.

Aston Villa'nin Zaniolo için şartlara dayalı olarak zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Devre arasında Zaniolo'nun Premier Lig'den ayrılması pek ihtimal dahilinde görünmese de sezon sonunda sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Yazarlar