Galatasaray Jason Denayer'in Galatasaray'dan talebi belli oldu! Yeni patron Okan Buruk

Jason Denayer'in Galatasaray'dan talebi belli oldu! Yeni patron Okan Buruk

19.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetimi, yapılan son değerlendirmelerin ardından 48 yaşındaki teknik adamın isminde karar kıldı. İki yıllık anlaşma sağlanan Okan Buruk, İstanbul’a çağırılan Domenec Torrent’le yolların ayrılması sonrası resmi sözleşmeyi imzalayacak. Galatasaray, Jason Denayer’in nabzını yokladı, başarılı oyuncunun transferi konusunda şartları öğrendi.

Jason Denayerin Galatasaraydan talebi belli oldu Yeni patron Okan Buruk

Sarı-kırmızılı takımın yeni hocası Okan Buruk oldu. Galatasaray Yönetimi, yapılan son değerlendirmelerin ardından başarılı çalıştırıcının isminde karar kıldı. Marco Rose, De Zerbi, Gallardo ve Fonseca gibi teknik adamlarla da görüşen Cim-Bom’da adı geçen isimlerin astronomik talepleri ve bazılarının Türkiye’de çalışmaya soğuk bakması nedeniyle Okan Buruk ismini ön plana çıkarmıştı. Galatasaray’da ilk önce ülkesinde bulunan Domenec Torrent İstanbul’a çağırılacak. Torrent ile yolların ayrılmasından sonra sarı-kırmızılılar Okan Buruk ismini açıklayacak.

Haberin Devamı

İki senelik anlaşma yapılan Okan Buruk’un daha önce çalıştığı ekibiyle gelmeyeceği kulübün işaret ettiği isimlerle görev yapacağı öğrenildi.

BAŞARILI KARİYER

Ailevi nedenlerle Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Okan Buruk’un kısa süre içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Okan Buruk kariyerinde 7 farklı takımda teknik direktör olarak görev yaptı. A Milli Futbol Takımı’nda yardımcı antrenör olarak çalıştıktan sonra Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir’i çalıştıran 48 yaşındaki teknik direktör 1 Süper Lig ile 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

DENAYER'İN ŞARTLARI BELLİ OLDU

Galatasaray, Jason Denayer’in nabzını yokladı, başarılı oyuncunun transferi konusunda şartları öğrendi. Lyon ile sözleşmesi biten ve boşta olan 26 yaşındaki Belçikalı stoper, bir anda sarı-kırmızılıların radarına girdi. Tatil için geldiği İstanbul’da Galatasaraylı yetkililerle görüşen Denayer, Galatasaray’da oynamaya hazır olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

Bonservisi elinde olduğu için iyi bir ücret talep eden Denayer’in, seneliği 2.5 milyon eurodan 4 senelik kontrat istediği öğrenildi. Bu rakam fazla bulunurken, oyuncunun 1.8 milyon euroya inmesi durumunda bu transferin gerçekleşme olasılığının güçleneceği belirtildi.

Yazarlar