Magazin Jelena Karleusa ve Dusko Tosic boşandı! 'Anlayış beklemeyeceğim'

Jelena Karleusa ve Dusko Tosic boşandı! 'Anlayış beklemeyeceğim'

06.07.2022 - 18:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ve Kasımpaşa'nın eski futbolcusu Dusko Tosic, aşk hayatında flaş bir karara imza attı. Jelena Karleusa ile 14 yıllık birlikteliğini noktalayan Sırp futbol adamının eski eşi çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Jelena Karleusa, "Anlayış beklemeyeceğım" ifadelerini kullandı.

Jelena Karleusa ve Dusko Tosic boşandı Anlayış beklemeyeceğim

Profesyonel futbolculuk kariyerinde Beşiktaş ve Kasımpaşa'da oynayan Dusko Tosic, Jelena Karleusa'yla evliliklerini sonlandırdı. Jelena Karleusa, Dusko Tosic'le boşanmalarının ardından flaş bir paylaşıma imza attı.

Haberin Devamı

İHANET İDDİALARI GÜNDEMİ SALLAMIŞTI

Jelena Karleusa ile Dusko Tosic arasındaki ilişki son dönemde sık sık ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. Jelena Karleusa'nın Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes ile çıplak bir şekilde görüntülü konuştuğu video internete düşmüştü. Öte yandan Dusko Tosic'in Filip Djordjevic'in model eşi Jovana ile birlikte olduğu öne sürülmüştü.

Jelena Karleusa ve Dusko Tosic boşandı Anlayış beklemeyeceğim

TATİLİNİ TÜRKİYE'DE YAPMIŞTI

Jelena Karleusa geçtiğimiz yıllarda ihanet iddialarının gündemde olduğu sıralarda tatil için Türkiye'yi tercih etmişti. Şarkıcı, Tosic'ten kızları Nika ve Atina ile birlikte tatil için Antalya'ya gelmişti.

BOŞANDILAR

Sırp futbolcu Dusko Tosic ile eşi Jelena Karleusa, evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Jelena Karleusa bir paylaşım yaptı ve bu kararıyla ilgili "Ne yazık ki Dusko, artık kendisini ailemizin bir parçası olarak görmüyor. Hayat devam ediyor. Tüm evlilik malları çocuklarımıza devredilmiştir, çocuklarımızın velayeti bana aittir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Jelena Karleusa ve Dusko Tosic boşandı Anlayış beklemeyeceğim

"NE İNSANLIK, NE DE ANLAYIŞ BEKLİYORUM"

"Teknik hukuki konular önümüzdeki dönemde anlaşma ile çözülecektir" diyen Karleusa, "Ailemiz ve çocuklarımız için bu zor dönemde medyadan anlayış beklemeyeceğim çünkü boşuna... Halktan ne insanlık, ne de anlayış bekliyorum. Her şeyden kurtuldum, bu yüzden bunu da yaşayacağım" diye konuştu.

Jelena Karleusa ve Dusko Tosic boşandı Anlayış beklemeyeceğim

Wout Weghorst: Beşiktaş'ta 10 numaralı formayı giyeceğim