Dünyadan Futbol Jeremain Lens'ten şaşırtan itiraf! 'Wesley Sneijder gibi görünmüyordum'

Jeremain Lens'ten şaşırtan itiraf! 'Wesley Sneijder gibi görünmüyordum'

24.08.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Kariyerinde bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Hollandalı futbolcu Jeremain Lens suskunluğunu bozdu. Fransa 3. Lig ekiplerinden Versailles'te oynayan 35 yaşındaki yıldız şaşırtan bir itirafta bulundu.

Jeremain Lensten şaşırtan itiraf Wesley Sneijder gibi görünmüyordum

Fransa 3. Lig ekiplerinden Versailles'in yıldızı Jeremain Lens, ülkesinin basınına konuştu. Voetbal Zone'a röportaj veren Jeremain Lens'in açıklamaları büyük ses getirdi. Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe forması da giyen başarılı oyuncu, Wesley Sneijder'la ilgili çarpıcı bir demeç verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 110 kiloya ulaştığını dile getiren Jeremain Lens, "Beşiktaş'tan ayrılıp kulüpsüz kaldığım dönemde ve fit durumda değildim. Biraz fazla kilom vardı. 110 kiloya ulaşmıştım ancak boyum 1.78 olduğu için büyük bir göbeğim oluşmadı. Wesley Sneijder gibi görünmüyordum yani" açıklamasını yaptı.

Jeremain Lensten şaşırtan itiraf Wesley Sneijder gibi görünmüyordum

Versailles'e transfer sürecini anlatan Hollandalı futbolcu, "Bir gün arabada otururken, 'Tanrım, artık topa bile düzgün şekilde vuramıyorum!' dedim. Sonra antrenörümü çağırdım ve çalışmaya başladık. Daha sonra da Versailles serüvenim başladı" diye konuştu.

Suudi Arabistan'a transfer olmak istediğini dile getiren Jeremain Lens, "Muhtemelen evet ancak heyecan verici bir teklif gelirse devam edebilirim. Arabistan'daki teklifleri görüyorsunuz, ben de oradan payımı almak isterim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Jeremain Lensten şaşırtan itiraf Wesley Sneijder gibi görünmüyordum

Ajax altyapısında futbola başlayan Jeremain Lens daha sonra Almere City, AZ Alkmaar, NEC Nijmegen, PSV Eindhoven, Dinamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük formaları giydi. 35 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 100 bin euro.

Yazarlar