Voleybol Joanna Wolosz: Transfer dedikoduları beni güldürüyordu

Joanna Wolosz: Transfer dedikoduları beni güldürüyordu

04.10.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

Bir dönem Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Opet'in gündemine gelen Polonyalı pasör Joanna Wolosz hakkında çıkan transfer söylentileri hakkına açıklamalarda bulundu.

Joanna Wolosz: Transfer dedikoduları beni güldürüyordu

2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri’nde İtalya'yı saf dışı bırakarak olimpiyat biletini elde eden Polonya'da Joanna Wolosz hakkında çıkan transfer söylentileri hakkına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

6 ÜLKEYE OLİMPİYAT BİLETİ
Polonya, Japonya ve Çin’in ev sahipliğinde düzenlenen FIVB Kadınlar 2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri’nde Paris 2024 biletini alan takımlar belli oldu. Dominik Cumhuriyeti, Sırbistan, Türkiye, Brezilya, Amerika Birleşik Devletleri, Polonya oldu. Ev sahibi Fransa’nın dışında geri kalan 5 bilet, 2024 Milletler Ligi Grup Etabı’nın ardından sahiplerini bulacak.

FENERBAHÇE İLE ANILMIŞTI
Sezon sonunda ismi uzun süre Fenerbahçe Opet ile anılan Wolosz gelen teklife rağmen İtalyan ekibi Imoco'da kalmayı tercih etmişti. Olimpiyat elemelerinde sıkça eleştirilen Wolosz'a Türk taraftarlar sahip çıkmıştı. Yıldız isim, "Wolosz, sen tanıdığım en iyi pasörlerden birisin Türkiye her zaman seninle" ve "Polonyalı taraftarlar akılsız. Kadın Avrupa Şampiyonasında takımı yalnız bırakmamak için ameliyat olmayı reddetti. Pasör kıtlığı yaşanan kadın voleybolunda 2 tane kaliteli pasörümüz var diye sevineceğinize nankörlük yapıyorsunuz' paylaşımlarını beğenmişti.

Haberin Devamı

WOLOSZ: IMOCO BENİM EVİM
Imoco'nun yıldız ismi Joanna Wolosz transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Polonyalı yıldız pasör: Hakkımdaki transfer dedikodularını okumak gerçekten güldürüyordu. Sezon yeni bitmişti, ben çoktan Imoco'da kalmaya karar vermiştim, ancak haber henüz resmi olarak duyurulmamıştı. Belki de en zor kısmı sözleşme yenileme konusunda sessiz kalmaktı, ama Conegliano benim evim" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'YE ELENMİŞTİ
Geçen sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile eşleşen Imoco, Arina ve Vargas'ın etkili oyunları sonrasında çeyrek finalde turnuvaya veda etmişti.