Fenerbahçe Jorge Jesustan Rennes'e seyirci göndermesi: Paraya ihtiyacı yok demek ki

Jorge Jesustan Rennes'e seyirci göndermesi: Paraya ihtiyacı yok demek ki

14.09.2022 - 20:39 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus ve Batshuayi açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesustan Rennese seyirci göndermesi: Paraya ihtiyacı yok demek ki

UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus ve Batshuayi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

JESUS: "GRUBUN İKİ FAVORİSİ RENNES VE KİEV"
Grubun favorilerini açıklayan Jesus şu ifadeleri kullandı: "Yarın zor bir maça çıkacağız. Bana göre bu grubun iki favorisi Rennes ve Dinamo Kiev. Biz de gruptan çıkmak için kendimizi onların arasında görüyoruz. Gruptan çıkmak için buradan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz"

'BİZE SAHADA PROBLEM ÇIKARACAKLAR'
"Rakibimizin değerini biliyoruz. Mükemmel oyuncuları var. Ligde 6. sıradalar, bu da ne kadar kuvvetli olduklarını gösteriyor. Bize sahada problem çıkaracaklardır, kaliteleri var. Biz buna cevap vermeye çalışacağız. Bizim gibi çok fazla oyuncu değiştiriyorlar."

"Bu hafta 3 günde bir maç yapmadık, ligde BAY geçtik. Pazar günü oynayacağız. Tabii ki bu geçen ara iyi geldi ama kısa sürede lig maçına çıkacağız. İki maçta, biri diğerinden daha önemli değil. Ama ligde oynayacağımız maçı düşünerek tercihlerimizi yapacağız ve fikirlerimizi uygulamaya çalışacağız"

Haberin Devamı

"Genesio iyi ve ilginç bir kariyeri var. Ama sahada teknik direktör oynamayacak yarın. İki takım karşılaşacak, tabii ki hocaların değeri önemli ama bir o kadar oyuncuların değeri de önemli."

"Santamaria son lig maçında sakatlandı. Oynayabilecek mi, bilmiyorum. Onlar da bizim gibi çok fazla değişiklik yapıyorlar. Biliyorum ki yarın da aynı şekilde olacak."

TARAFTAR GÖNDERMESİ: RENNES'İN PARAYA İHTİYACI YOK
"Sayıca çok fazla taraftarımız olamayacak. Biz olmalarını isterdik. Taraftarımız da olmak isterdi. Onların burada olmasını isterdik çünkü burada çok fazla Fenerbahçe taraftarı var. Onların desteğine sahip olmak isterdik. Ama mümkün değil, kabul etmemiz gerekiyor. Bu durum şunu gösteriyor, Rennes'in Fenerbahçe biletlerinden kazanacağı paraya ihtiyacı yok demek ki"

BATSHUAYI: KENDİME GÜVENİM ÜST NOKTADA
Dinamo Kiev maçında galibiyet golünü atan Michy Batshuayi: "Gol atmış olduğum için çok mutluyum ama bu geçmişte kaldı. Bir sonraki maça odaklanmamız gerekiyor. Kazanmak için sahaya çıkacağız." dedi.

"Ben burada olmaktan çok mutlu ve memnunum. Kendime güvenim üst noktada. Burada rekabetçi bir ortam söz konusu. Oynadığımız tüm kulvarlarda en sonuna gitmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

Haberin Devamı

Yazarlar