Fenerbahçe Jorge Jesus: Zemin utanç vericiydi

Jorge Jesus: Zemin utanç vericiydi

03.01.2023 - 22:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus: Zemin utanç vericiydi

Antalyaspor galibiyetiyle ilgili olarak Jorge Jesus, "Maçtan önce de maçın zor olacağını söylemiştik. Rakibimiz iyi bir takım. İyi oyuncuları var. İlk golü bulduklarında işler Fenerbahçe için zorlaştı" dedi.

Haberin Devamı

Zeminin kötülüğünü eleştiren Portekizli teknik adam, "Bu saha utanç verici bir sahaydı. Kimse böyle bir sahada futbol oynayamaz. İkinci yarıda maçı çevirmeyi başardık. Üçüncü golümüzün neden iptal edildiğini anlayamadık. Rossi'ninattığı gol iptal edildi. O golün neden iptal edildiğini anlayamadık. Maçı zaten orada koparacaktık. Antalyaspor'un son dakika golünde VAR doğru bir karar verdi. Rakip forvet golden önce Osayi'yi bloke ediyordu. Bu karardan dolayı VAR'ı tebrik ediyorum. Ancak dediğim gibi Rossi'nin temiz golünü neden iptal ettiklerini anlamadım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray derbisiyle ilgili olarak ise Jesus, "Bizim için diğer maçlarla aynı. Normal bir maç. Üç puan değerinde. Bütün rakiplere saygı duyuyorum, Galatasaray'a da saygı duyuyorum. Ancak Real Madrid ve Barcelona ile de oynasak aynı şeyi düşünürüm. Çünkü o maçlarda da 3 puan veriyorlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sakatlığı bulunan oyuncularla ilgili olarak da Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Valencia'nın önümüzdeki maçta iyileşeceğini düşünüyorum. Pedro'nun biraz daha zamana ihtiyacı var. Luan da iyileşmeye yakın ama hazır değil" dedi.