İtalya Serie A Juventus'ta krizin adı Paul Pogba! Yine sakatlandı

Juventus'ta krizin adı Paul Pogba! Yine sakatlandı

13.03.2023 - 18:09 | Son Güncellenme:

Fransa'da en büyük yıldızlar arasında gösterilen ancak bir türlü istenilen düzeyde performans sergileyemeyen Paul Pogba, sorun olmaya devam ediyor. 29 yaşındaki yıldızın sakatlığı, Serie A devinde şok etkisi yarattı.

Juventusta krizin adı Paul Pogba Yine sakatlandı

Manchester United ile sözleşmesi sezon başında sona eren Paul Pogba, sezon başında yıldızını parlattığı Juventus'a geri döndü. Serie A devinde ikinci macerası istediği gibi başlamayan Fransız yıldızın başı yine sakatlıkla belaya girdi.

Haberin Devamı

Serie A devi Juventus'a imza attıktan sonra dizinden sakatlanan ve 2022 Eylül'de ameliyat olan orta saha oyuncusu Şubat ayına kadar sahalardan uzak kalmış ve 2022 Dünya Kupası'nda forma giyememişti. Juventus'un 28 Şubat'ta Monza'yı 4-2 mağlup ettiği maçta ikinci yarıda oyuna dahil olan Fransız oyuncu ikinci Juventus kariyerinde ilk kez forma şansı bulmuştu.

Juventusta krizin adı Paul Pogba Yine sakatlandı

DİSİPLİN CEZASINA ÇARPTIRILDI

Paul Pogba, Juventus'un UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Freiburg ile oynadığı maç öncesi takım toplantısına geç kaldığı için teknik direktör Massimilano Allegri tarafından kadroya dahil edilmemişti. Fransız futbolcu takımının 1-0 kazandığı maçı tribünden izlemek zorunda kalmıştı.

Paul Pogba, uzun süren sakatlık dönemi sırasında da kayak gezisinde görüntülenmiş ve tepki çekmişti. Juventus'ta yıllık 8 milyon 800 bin sterlin kazanan Paul Pogba, maaşıyla da eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Haberin Devamı

Juventusta krizin adı Paul Pogba Yine sakatlandı

BİR KEZ DAHA SAKATLANDI

Sky Italia'nın yaptığı habere göre; sakatlığından dolayı 20-30 gün arasında formasından uzak kalacağı açıklanan Paul Pogba taraftarları bir kez daha endişelendirdi. Juventus'un Sampdoria'yı 4-2 yendiği maçtan sonra konuşan Massimilano Allegri, Paul Pogba'nın serbest vuruş çalışması yaparken sakatlandığını doğruladı ve milli aradan sonra iyileşeceğini açıkladı.

29 yaşındaki orta saha bu sezon Juventus'ta 2 maçta toplam 35 dakika sahada kaldı ve gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Paul Pogba'nın güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

UST Torcy altyapısında yetişen Fransız oyuncu daha sonra Manchester United altyapısında oynadı. Juventus'a 2012-2013 sezonunda bedelsiz transfer olan Paul Pogba, 105 milyon euro bedelle 2016-2017 sezonu başında tekrar Premier Lig devine döndü. Yıldız futbolcu sezon sonunda yine bonservis bedeli olmadan Juventus'a imza attı.