İtalya Serie A Juventus'tan Süper Lig'in yıldızına kanca! Sezon sonunda teklif yapılacak

Juventus'tan Süper Lig'in yıldızına kanca! Sezon sonunda teklif yapılacak

07.03.2024 - 18:35 | Son Güncellenme:

Serie A devi Juventus'un Süper Lig'de son dönemde gösterdiği performansla dikkat çeken genç oyuncuyu radarına aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların, genç futbolcu için sezon sonunda teklif sunacağı aktarıldı.

Juventustan Süper Ligin yıldızına kanca Sezon sonunda teklif yapılacak

Juventus'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Serie A devinin, Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Juventus'un Kenan Yıldız'ın yanına genç oyuncuyu eklemek istediği iddia edildi. Sabah'ın haberine göre; Massimiliano Allegri yönetimindeki Serie A devi, Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy'a talip oldu.

Juventus'un Semih Kılıçsoy'u sezon sonuna kadar takip edeceği vurgulandı. Serie A devinin genç oyuncu için sezon sonunda teklif sunacağı aktarıldı.

Juventus'un ilgilendiği Semih Kılıçsoy için Manchester City, Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund, Sporting Lizbon, Aston Villa, Benfica ve Tottenham'ın da devrede olduğu kaydedildi.

Semih Kılıçsoy bu sezon Beşiktaş'ta 25 maça çıktı. 18 yaşındaki hücum oyuncusu bu karşılaşmalarda 10 gol attı ve 1 asist üretti. Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek.