Galatasaray Juventus'un efsane futbolcusundan Nicolo Zaniolo hakkında flaş itiraf! 'Zihinsel olarak çok uzaktı'

Juventus'un efsane futbolcusundan Nicolo Zaniolo hakkında flaş itiraf! 'Zihinsel olarak çok uzaktı'

03.07.2023 - 19:20 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonun ara transfer döneminde Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performans dikkat çekti. Juventus efsanesi Andrea Barzagli, İtalyan futbolcu hakkında flaş itiraflarda bulundu.

Juventusun efsane futbolcusundan Nicolo Zaniolo hakkında flaş itiraf Zihinsel olarak çok uzaktı

Serie A ekibi Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarın sevgilisi haline geldi. Juventus'un efsane futbolcusu olan Andrea Barzagli, golcü futbolcu hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE İMZA ATTI

Genoa altyapısında futbola başlayan Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina altyapısı ve Entella altyapısında forma giydi. Inter, 1 milyon 800 bin euro bedelle Nicolo Zaniolo'nun bonservisini aldı. Roma, Inter'den genç oyuncuyu 6 milyon 750 bin euro bedelle kadrosuna dahil etti.

Roma'da gösterdiği performansla dikkat çeken Nicolo Zaniolo, yaşadığı ağır sakatlıklar sonrası bir anda istenmeyen adam haline geldi. 23 yaşındaki on numara, ara transfer ve tescil döneminde Galatasaray'a imza attı.

Juventusun efsane futbolcusundan Nicolo Zaniolo hakkında flaş itiraf Zihinsel olarak çok uzaktı

SERBEST KALMA MADDESİ DİKKAT ÇEKTİ

Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılılara 15 milyon euro karşılığında imza attı. Süper Lig devi, İtalyan oyuncuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Nicolo Zaniolo'nun bir sonraki satışından elde edilecek kardan Roma'ya yüzde 20 pay verileceği öğrenildi. Öte yandan genç futbolcunun sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma maddesinin yer aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Nicolo Zaniolo'nun performansı sonrası Avrupa'dan dev kulüpler harekete geçti. İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin yeniden şans verdiği genç oyuncu için Inter ve Juventus'un devrede olduğu öğrenildi.

Juventusun efsane futbolcusundan Nicolo Zaniolo hakkında flaş itiraf Zihinsel olarak çok uzaktı

İşte Juventus efsanesi Andrea Barzagli'nin Zaniolo hakkında yaptığı açıklamalar...

Zaniolo'nun performansı hakkında konuşan Barzagli, "Nicolo Zaniolo'nun çok önemli nitelikleri var. Dürüst olmak gerekirse onu birkaç yıl önce Juventus seviyesinde bir oyuncu olarak görmezdim" ifadelerini kullandı.

'JUVE'YE GİDEBİLİR'

Barzagli ayrıca, "Yeteneğiyle ilgili bir durum değil, zihinsel olarak çok uzaktı. Şimdi yeni Juventus projesini düşündüğüm zaman kulübün onu transfer etmesi gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Zaniolo da geçtiğimiz günlerde Juventus'a transfer olmak istediğini açıklamıştı.

JUVENTUS'U İSTERİM

İtalyan oyuncu yaptığı açıklamada, "İstanbul'da kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım. Juventus Devler Ligi'nde olmasa da Juventus'tur. Her türlü çözüme açığım. Her zaman bir Juventus hayranı oldum. Çok iyi bir kulüp, orada oynamayı çok isterim." açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY KARNESİ

Sarı-kırmızılı forma ile toplam 11 resmi maça çıkan Zaniolo, söz konusu maçlarda 5 gol attı ve 1 kez de asist performansı sergiledi.

Juventusun efsane futbolcusundan Nicolo Zaniolo hakkında flaş itiraf Zihinsel olarak çok uzaktı