Karagümrükspor Karagümrük'e dünya yıldızı! Andrea Pirlo'dan ilk transfer

Karagümrük'e dünya yıldızı! Andrea Pirlo'dan ilk transfer

21.06.2022 - 20:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevine Andrea Pirlo'yu getiren Fatih Karagümrük'te transfer çalışmaları hız kazandı. İtalyan teknik adamı göreve getiren İstanbul ekibinin, Juventus'un yıldızı ile ilgilendiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Karagümrüke dünya yıldızı Andrea Pirlodan ilk transfer

Teknik direktörlük görevi için Andrea Pirlo ile anlaşma sağlayan Fatih Karagümrük'te transfer çalışmaları başladı. İstanbul ekibinde, İtalyan teknik adamın raporu doğrultusunda kadroya önemli isimlerin dahil edilmesi için hamleler geldiği iddia edildi. Fatih Karagümrük için ilk transfer iddiası Juventus'tan geldi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

PİRLO REFERANSI ETKİLİ OLABİLİR

Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo'nun imzasının ardından transfer çalışmalarında da İtalyan teknik adamın etkisini hissettirebileceği kaydedildi. Tecrübeli çalıştırıcının Fatih Karagümrük'e imza atarken yaptığı açıklamada, "Şanslıydım çünkü önemli kulüplerde oynadım ve umarım bağlantılarımı, bazı oyuncuları buraya getirmek için kullanabilirim" sözleri transferde etkili olabileceği yönünde yorumlandı.

AARON RAMSEY'İ İSTEDİ

Andrea Pirlo'nun ilk transfer hamlesiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Daily Record'da yer alan habere göre; Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Aaron Ramsey'i kadrosunda görmek istediğini yönetime bildirdi.

Karagümrüke dünya yıldızı Andrea Pirlodan ilk transfer

ESKİ ÖĞRENCİSİ

Bonservisi Juventus'ta bulunan Aaron Ramsey geçtiğimiz sezon 18 müsabakada oynama şansı yakaladı. Tecrübeli orta saha bu maçlarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı. 31 yaşındaki futbolcu takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Aaron Ramsey, Andrea Pirlo'nun öğrencisi olarak 30 mücadelede süre aldı.

Haberin Devamı

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Carddiff City altyapısında yetişen Aaron Ramsey, Nottingham Forrest, Arsenal, Glasgow Rangers ve Juventus'ta forma giydi. Galli orta sahanın Juventus ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Karagümrüke dünya yıldızı Andrea Pirlodan ilk transfer

CARDİFF DE DEVREDE

Daily Record'da yer alan haberde; Andrea Pirlo'nun istediği Aaron Ramsey'in kiralık olarak Fatih Karagümrük'e transfer olabileceği kaydedildi. Öte yandan Cardiff City'nin de tecrübeli futbolcuya ilgisinin olduğundan bahsedildi.

Andrea Pirlo'nun Juve'ye vedası