Fenerbahçe Fenerbahçe'de Mesut Özil'den olay sözler! 'Tatil yapmaya gelmedim'

Fenerbahçe'de Mesut Özil'den olay sözler! 'Tatil yapmaya gelmedim'

21.06.2022 - 19:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kadro dışı kararı devam eden ve geçtiğimiz gün sarı-lacivertlileri sosyal medyadan takip etmeyi bırakan Mesut Özil bir açıklama yaptı. Tecrübeli orta saha paylaşımının ardından sosyal medya hesaplarından flaş bir hamleye imza attı.

Fenerbahçede Mesut Özilden olay sözler Tatil yapmaya gelmedim

Süper Lig devi Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan ve Jorge Jesus tarafından da yeni sezonda kadroda düşünülmediği öğrenilen Mesut Özil sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayımladı. 33 yaşındaki futbolcu paylaşımında olay cümleler kullandı. Öte yandan Mesut Özil açıklamaları sonrası flaş bir hamlede daha bulundu.

Haberin Devamı

Mesut Özil son süreçte kendisiyle ilgili yapılan eleştiriler nedeniyle bir açıklama yapmak istediğini belirtti ve "Kamuoyunda şahsımla ilgili yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırmaları engellemek ve camiamızı doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapmak istedim" ifadelerini kullandı.

Başarılı orta saha kamp kadrosuna dahil edilmemesine rağmen yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ettiğini dile getirdi. Mesut Özil konuyla ilgili "Öncelikle bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarımı yapıyor, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek adına sabırla zamanımın gelmesini bekliyorum" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçede Mesut Özilden olay sözler Tatil yapmaya gelmedim

"TATİL YAPMAYA GELMEDİM"

Sarı-lacivertlilerde yaşadığı süreci de aktaran Mesut Özil, "Ben Fenerbahçe’ye ve vatanım Türkiye’ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe formasıyla gerçekleştirmek istediği hedefleri olduğunu vurgulayan Mesut Özil, "Çocukluk aşkım Fenerbahçe’de yaşamayı arzu ettiğim bir çok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

Profesyonel futbolcuların kadro dışı kalmasının futbolun doğasında olduğunu belirten Alman oyuncu, "Hem ben, hem de kulübüm futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe’ye hizmet etmek en büyük arzumdur" dedi.

Fenerbahçe taraftarlarına da seslenen Mesut Özil, "Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçede Mesut Özilden olay sözler Tatil yapmaya gelmedim

SOSYAL MEDYALARI TAKİBE ALDI

Öte yandan Fenerbahçe'nin resmi sosyal medya hesaplarını iki gün önce takip etmeyi bırakan Mesut Özil flaş bir hamleye imza attı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan 33 yaşındaki on numara kısa bir süre sonra Fenerbahçe Kulübü'nü hem Twitter hem de Instagram hesabını takibe aldı.