Kayserispor Kayserispor'da Hikmet Karaman sonrası yeni dönem! Görüşme yapıldı

Kayserispor'da Hikmet Karaman sonrası yeni dönem! Görüşme yapıldı

03.06.2022 - 21:01 | Son Güncellenme:

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Hikmet Karaman ile yolları ayırdıktan sonra yeni teknik direktörü bulmak için kolları sıvadı. Gözbaşı'nın görüşme yaptığı teknik adam ortaya çıktı.

Kayserisporda Hikmet Karaman sonrası yeni dönem Görüşme yapıldı

Türkiye Kupası final maçından bu yana İstanbul’da bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Hikmet Karaman ile yolları ayırdıktan sonra yeni teknik direktörü bulmak için kolları sıvadı. Gözbaşı, bugün sürpriz bir isimle görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

HİKMET KARAMAN İLE YOLLAR AYRILDI
Yukatel Kayserispor'da Hikmet Karaman dönemi sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamada "31.05.2022 (dün) itibariyle sözleşmesi biten Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman ve ekibine kulübümüze verdikleri hizmetler için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor'daki görevi sona eren ve sözleşmesi yenilenmeyen Hikmet Karaman, sarı-kırmızılı takıma veda etti.

Karaman veda mesajında, "Sayın Başkan'a, değerli yöneticilerime, Sporcu evlatlarıma, büyük taraftara, Sokakta ki Mehmet amcaya, Ayşe teyzeye, kısaca güzel Kayseri'me elveda... Çünkü ayrılıklar da sevdaya dahil. Ayrılanlar hala sevgili, hala kıpkızıl gülümseyen sanki ateşten bir tebessüm zehir zemberek aşkımız!" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kayserisporda Hikmet Karaman sonrası yeni dönem Görüşme yapıldı


ÖMER ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
Türkiye Kupası final maçından bu yana İstanbul’da bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Hikmet Karaman ile yolları ayırdıktan sonra yeni teknik direktörü bulmak için kolları sıvadı. Başkan Berna Gözbaşı, bu çerçevede bugün Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile görüştü.

Başkan Gözbaşı, İstanbul’da yapılan görüşmede Ömer Erdoğan’dan isteklerini, nasıl bir transfer politikası izleyeceğini soran ve neler verebileceğini anlattı. Kayserispor’un mali durumu ve önündeki engeller ile ilgili de konuşulan görüşme, ikinci bir görüşme yapmak üzere sonlandırıldı.