Galatasaray Bülent Korkmaz'dan Galatasaray cevabı: Kimse inkar edemez

Bülent Korkmaz'dan Galatasaray cevabı: Kimse inkar edemez

03.06.2022 - 18:12 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın listesinde bulunan genç oyuncusu için konuşan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Bülent Korkmazdan Galatasaray cevabı: Kimse inkar edemez

Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Bülent Korkmaz; Rizespor'un küme düşmesi, Beşiktaş'ın listesinde bulunan Emirhan ve Galatasaray ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Haberin Devamı

“LAYIK OLDUĞUMUZ SÜPER LİG'E GERİ DÖNECEĞİZ”
Bu sezon 38 maçta topladığı 36 puanla Spor Toto Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz Futbol Arena'ya açıklamalarda bulundu. Önceki teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesiyle devre arasında takımın başına gelen Korkmaz, “Aidiyet duygusuyla beraber birlik içinde olursak layık olduğumuz Süper Lig'e geri döneceğimize inanıyorum” dedi.

"BİZ BU GÖREVE RİSK ALARAK GELDİK"
Sezon başındaki fiziksel yetersizlik, antrenmanların yeterli olmaması, transferlerin geç olması gibi nedenlerden dolayı ilk 9 haftada alınan 1 puan aslında her şeyi belirlemişti. Devre arasında transfer yapılmasına rağmen birkaç mevkiye daha transfer yapılması gerektiğini gördük. Biz bu göreve risk alarak geldik. Kontratı yaparken de şartlar ne olursa olsun devam edeceğimi söyledim. Sezon başından devre arasına kadar geçen sürede yapılan çalışmaların hem fiziksel hem de taktiksel olarak yeterli olmadığını tespit ettik

Haberin Devamı

Bülent Korkmazdan Galatasaray cevabı: Kimse inkar edemez

HEDEFİMİZDE RİZESPOR'U SÜPER LİG'E TAŞIMAK VAR"
Son 3 hafta kala her şey kesinleşmişti. Bunun nedenlerini araştırıp ligin bitimine iki hafta kala takımla ilgili bütün raporları hazırlayıp yönetime sunduk. Gelecek sezonla ilgili hedefimizde Çaykur Rizespor'u layık olduğu yere yani Süper Lig'e taşımak var.

Sezon başında yapılan hatalar tekrarlanmadığı zaman Süper Lig yolunda 1.Lig'in en büyük adayı oluruz. Takım içinde aile ortamını oluşturursak işimiz daha kolay olacak. Ekip olarak her zaman gelişime açığız. Antrenman metodunu ve çeşitliliğini devamlı geliştirmeye çalışıyoruz.

BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ EMİRHAN İÇİN AÇIKLAMA
Beşiktaş ile anılan Emirhan Topçu içi Korkmaz şu ifadeleri kullandı; Emirhan'la beraber çalışarak, iletişim kurarak kendisine son 4-5 maçta forma şansı verdik. Ve bu maçlarda da iyi oynadığını düşünüyorum. Emirhan'ın 1-2 sene daha bizimle kalıp buraya katkı vererek gelişmesini istiyorum. Zihinsel, fiziksel ve saha içi taktiksel anlamda onun ilerlemesini istiyoruz. Hem takım için hem de kendisi için bu gerekli. Onun gelişimine devam etmesi gerekir. 1-2 sene daha bizimle kalıp göstereceği performans çok önemli. İleride ne olur bilmiyorum. Ama şu an da kendisi ve bizim için burada kalmalı. Transferle ilgili kararları başkan ve yöneticiler verir. Bir şey söylemem doğru olmaz.

Haberin Devamı

Felipe Melo'nun Muhteşem Palmeiras Yolculuğu

"Galatasaray'ın efsanelerinden biri olarak ileride sarı-kırmızılı ekipte görev alma gibi bir hayaliniz var mı?" sorusuna deneyimli teknik adam şu yanıtı verdi; Ben şu an Rizespor'da yoluma devam ediyorum. Galatasaraylılığımı kimse inkâr edemez. Bunu söylemeye gerek yok. Ben bulunduğum kulübümü başarılı yapmak istiyorum. Şimdiki hedefim bu. Ama ileride neler olur bilemem. Futbol ülkemizde çok değişiklik gösteren bir spor dalıdır. Gelecekle ilgili bir planlama yapamam. Bulunduğumuz şartları en iyi şekilde değerlendirip başarılı olmak istiyorum.