Galatasaray Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ı sırtladı! 3. Lig'den zirveye

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ı sırtladı! 3. Lig'den zirveye

10.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

3 sene önce 3. Lig'de forma giyen Kerem Aktürkoğlu, bedelsiz geldiği Galatasaray’da birçok yıldız ismi geride bıraktı, sarı-kırmızılıların starları arasında yerini aldı. Genç futbolcu, atıyor, attırıyor, Cim-Bom’u sırtlayan isimlerin başında yer alıyor.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasarayı sırtladı 3. Ligden zirveye

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’ndaki gelişim dikkat çekerken, genç futbolcu, özellikle bu sezonki Şampiyonlar Ligi performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına girmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Adana Demirspor maçında da gol ve asist yaparak bunu bu sezon bir üçüncü kez gerçekleştiren Kerem Aktürkoğlu, her sezon üzerine koyarak gidiyor. 3. Lig’de 24 Erzincanspor forması giyerken, Galatasaray’a bedelsiz olarak transfer olan ve 3 sezondur sarı-kırmızılı formayı giyen 25 yaşındaki oyuncu, hem atıyor hem de attırıyor.

Ligde 4 gol, 6 asist yapan Kerem, Şampiyonlar Ligi’nde ise Manchester United maçlarını boş geçmedi. Kerem yine bu sezon Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde de 2 asist, 1 gollük performans sergiledi. Bu sezon 10 numara pozisyonunda da değerlendirilen Kerem burada sol kanattaki gibi etkili olamadı. 

Galatasaray formasını toplamda 145 maçta giyen ve 36 gol atan Kerem, 38 de asist yaparak önemli bir iş çıkardı. Milli Takım’ın da önemli bir ismi olan Kerem’in uluslararası kulvardaki başarılı performansı, onu özellikle Avrupa büyük kulüplerinin takibine soktu.

Haberin Devamı

LUNIN İDDİASI

Fernando Muslera ile sezon sonunda yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray’ın, Real Madrid forması giyen kaleci Andriy Lunin’e talip olacağı belirtildi. Ancak Ukraynalı file bekçisinin son dönemde İspanyol ekibinin kalesinde yer alması, Cim-Bom’un işini zorlaştırabileceği ifade edildi.

"FEDAKARLIĞA HAZIRIM"

Cim-Bom’da yedek kalmasına rağmen problem çıkarmayan ve sahada yer aldığı süreçte işini yapmaya çalışan Bakambu’nun bu performansı, Galatasaray taraftarının takdirini aldı. Sarı-kırmızılı bir taraftar sosyal medyadan Bakambu için, “Küsmüyor. Süre verilince işini yapıyor. Böyle karakterli futbolcuların hastasıyız” yorumunu yapınca, futbolcu da işi ifadeleri kullandı:

“Kardeşim, efsanevi kulüpte oynuyorum. Hocanın bana verdiği her dakikadan keyif almaya çalışıyorum. Takım için bütün fedakarlıkları yapmaya hazırım. Sevgi için teşekkürler.”

SANCHEZ MÜJDESİ

Adana Demirspor galibiyetinin ardından ara vermeyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Kopenhag maçının hazırlıklarına başladı. Ligdeki galibiyetle moral bulan Aslan’da yüzleri güldüren, bir diğer gelişme ise Davinson Sanchez’in takımla beraber antrenmanlara başlaması oldu. Kolombiyalı stoper dünkü antrenmanın bir bölümünde takımla beraber çalıştı.
Sakatlığı nedeniyle Adana Demirspor maçında oynayamayan bir diğer isim olan Ziyech’in de bugün takımla beraber antrenmana çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

EMİR'İN GÖNLÜNÜ ALDILAR

Hatay maçından önce Icardi’yle görüşmek isteyen ancak korumaların engeliyle karşılaşan Emir, sonunda muradına erdi.Galatasaray’ın sponsorları arasında yer alan iş insanı Dinçer Azaphan’ın desteğiyle seremoniye çıkan Emre, Mauro Icardi’yle buluştu.