Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'ndan derbi sözleri: Galatasaray her zaman güzel sonuçlarla ayrılmıştır

Kerem Aktürkoğlu'ndan derbi sözleri: Galatasaray her zaman güzel sonuçlarla ayrılmıştır

20.12.2023 - 22:38 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 17'nci haftasında Galatasaray, Karagümrük'ü 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından sarı-kırmızılı ekibe galibiyueti getiren golü atan Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlundan derbi sözleri: Galatasaray her zaman güzel sonuçlarla ayrılmıştır

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 17'nci haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelede rakibini 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip zirve yarışını sürdürdü.

Haberin Devamı

Karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibin galibiyet golünü kaydeden Kerem Aktürkoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

'TAKIM ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDERİM'

"Benim için anlamlı bir geceydi. Kaptan olarak ilk kez ilk 11 çıktım. Daha önemlisi kazanmaktı. Güzel bir futbol oynamadık. Hafta sonu derbi var. Buradan galibiyetle ayrılmak önemliydi. Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin moral bozukluğu vardı. Hayallerimiz vardı. O tarafı geride bırakmak zorundayız. UEFA Avrupa Ligi'nde çok daha başarılı olmak istiyoruz. İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim."

DERBİ YANITI: UMUTLUYUZ

Fenerbahçe ile oynanacak maçı da değerlendiren Aktürkoğlu, "Derbiler çok keyifli özel oluyor. Her sene keşke her maçı derbi olarak oynasaydık diyoruz. Her iki tarafın da temennisi güzel futbol. Sadece futbolun konuşulduğu bir derbi olmasını istiyoruz. Umutluyuz, her zaman derbilerden Galatasaray güzel sonuçlarla ayrılmıştır. Orada kazanarak, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz." dedi.

Haberin Devamı

KEREM DEMİRBAY: MUTLUYUZ

Kerem Demirbay Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe derbisi öncesi kazandığımız için mutluyum. En iyi maçımız değildi ama futbolda böyle maçlar olabiliyor. Önemli olan kazanmak. Küçüklüğümden beri Almanya'da bu derbiler konuşuluyor. Dortmund'un, Schalke'ye karşı hep bir ağırlığı oluyordu. Ama böyle değil, öyle konuşuluyordu Almanya'da. Hazırız, böyle maçlar oynayabileceğimiz için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

GÜNAY GÜVENÇ: KAZANARAK DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Muslera'nın yokluğunda Galatasaray'da kaleyi devralan Günay Güneç ise "Kendi performansımdan memnunum, daha iyi yapacağım şeyler var. Galatasaray'a gelirken takıma katkı sağlamak istediğimi söyledim. Bana güvendiler, ben de bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Zor bir fikstürden geçiyoruz. Futbol bu değil. Bunları benim değerlendirecek halim yok ama içimde bu düşünceler var. Üzülmek, sevinmek futbolda güzeldir. Ezeli rakiplerimiz var. Futbol oynanmasa daha mı iyi? Futbol insanları birleştirir. Unutmak lazım. Sahada olan, sahada kalır. Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmek istemiyorum. Kazanarak devam etmek istiyoruz. Zor iki maçımız var. Dinlenip, o maçlara konsantre olacağız." sözlerini söyledi.

Haberin Devamı

Yazarlar