NBA Kevin Durant'ten Paris Olimpiyatları mesajı! 'Yüzde 100 istiyorum'

Kevin Durant'ten Paris Olimpiyatları mesajı! 'Yüzde 100 istiyorum'

20.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

NBA ekiplerinden Phoenix Suns forması giyen Kevin Durant, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Amerika Birleşik Devletleri'nin kadrosunda yer almak istediğini dile getirdi.

Kevin Durantten Paris Olimpiyatları mesajı Yüzde 100 istiyorum

ABD Milli Takımı'nın unutulmaz başarılarında büyük pay sahibi olan Kevin Durant, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi suskunluğunu bozdu. ABD basınına konuşan Kevin Durant, Paris Olimpiyatları'nda kadroda yer almak istediğini belirtti.

Haberin Devamı

35 yaşındaki basketbolcu açıklamasında, "Paris Olimpiyatları'na katılmayı yüzde 100 istiyorum. Kadroya çağırmaları yeterli. Bu yaz kesinlikle milli takımla sahaya çıkmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kevin Durantten Paris Olimpiyatları mesajı Yüzde 100 istiyorum

Kevin Durant'in yanı sıra Stephen Curry, LeBron James, Joel Embiid, Trae Young, Bam Adebayo, Devin Booker, Jaylen Brown, Donovan Mitchell, Draymond Green, Kawhi Leonard ve Paul George da 2024 Paris Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer almak istediğini dile getirmişti.

Kevin Durant daha önce Seattle SuperSonics, Oklahoma City Thunder, Golden State Warriors ve Brooklyn Nets formaları giymişti. 35 yaşındaki efsane oyuncu daha önce şu başarılara imza atmıştı:

2 - NBA şampiyonluğu
1 - NBA finalleri MVP'si
1 - NBA sezon MVP'si
13 - NBA All-Star
2 - NBA All-Star MVP'si
6 - NBA Yılın En İyi 5'i
3 - NBA Yılın En İyi 5'i ikinci takımı
1 - NBA Yılın Çaylağı
1 - NBA En İyi Çaylak 5'i
4 - NBA sayı kralı
1 - FIBA Dünya Kupası MVP'si

Haberin Devamı