İtalya Serie A Kim Min Jae, İtalya'da gündem oldu! Övgü dolu sözler

Kim Min Jae, İtalya'da gündem oldu! Övgü dolu sözler

22.08.2022 - 10:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Güney Koreli Kim Min Jae, ikinci maçında ilk golünü kaydetti. Yıldız futbolcu İtalya'da gündem oldu.

Kim Min Jae, İtalyada gündem oldu Övgü dolu sözler

Fenerbahçe'den 18 milyon Euro karşılığında Napoli'ye transfer olan Güney Koreli savunmacı Kim Min Jae, Napoli formasıyla çıktığı ikinci maçında Monza filelerini havalandırdı. İtalyan basını Kim Min Jae'den övgüyle bahsetti. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

İLK MAÇINDA BİR İLKLE BAŞLAMIŞTI

Fenerbahçe'den Napoli'ye 18.050 milyon Euro'ya transfer olan Kim Min-jae, ilk maçında Hellas Verona karşısında göz doldurmuştu. Opta verilerine göre Güney Koreli oyuncu, en fazla topla buluşan ve isabetli pas veren oyuncu olmuştu.

Kim Min Jae, İtalyada gündem oldu Övgü dolu sözler

İşte Kim Min Jae'nin Hellas Verona maçındaki istatiskleri

Topla buluşma: 94
İsabetli pas: 72
Pas %: 90
İkili mücadele: 5/7
Pas arası: 2
Sahipsiz top kazanma: 8

İKİ MAÇTA DA 90 DAKİKA SAHADA KALDI

Napoli, İtalya Serie A'nın 2'nci haftasında Monza'yla karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele ev sahibi ekibin 4-0'lık galibiyetiyle tamamlandı. Napoli'nin gollerini Kvaratshkelia (2), Osimhen ve Kim Min Jae kaydetti.

Serie A devi ilk 2 haftada oynadığı maçları kazanma başarısı gösterdi. Napoli bu süreçte 9 gol attı, kalesinde 2 gol gördü. Napoli'nin Fenerbahçe'den transfer ettiği Kim Min Jae 2 maçta da 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Kim Min Jae, İtalyada gündem oldu Övgü dolu sözler

İTALYAN BASININDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Napoli'nin yolunu tutan Kim Min Jae, İtalya Serie A'da da oynadığı futbolla büyülemeye devam ediyor. İlk maçına Hellas Verona deplasmanında çıkan Güney Koreli savunmacı, Napoli'nin Monza'yı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmaya da ilk 11'de başladı. Fenerbahçe'den 18 milyon Euro bedelle Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae oynadığı futbolla İtalyan basının da dikkatini çekti.

Tuttomerctoweb, Napoli-Monza karşılaşmasının ardından maç haberinde Kim Min Jae'ye 7 puan verdi. Haberde Kim Min Jae için "Napoli'nin kendi sahasındaki ilk maçında golle tanıştı. Güney Koreli, sahip olduğu fiziği ile karşılaştığı her durumun üstesinden gelmeyi başarıyor. İyi oyunun golle süsledi. Maradona'daki ilk maçı için hiç fena değil." ifadesini kullandı.

Kim Min Jae, İtalyada gündem oldu Övgü dolu sözler

Corriere dello Sport ise Kim Min Jae'nin golünün ardından Maradona Stadyumu'nun Güney Koreli savunmacıyı alkışladğını yazdı. Haberde "Kim Min Jae'nin kafa vuruşu maça son noktayı koydu. Kim Min Jae sezona fena başlamadı." sözlerine yer verildi.

La Repubblica sitesi Kim Min Jae'nin yetenekleriyle büyülediğini yazdı. La Repubblica'da yer alan haberde "Yetenekli bir savunmacı olduğunu kanıtladı. Maçın son dakikasında attığı golle Napoli formasıyla bir ilki yaşadı." denildi.

Haberin Devamı

Eurosport Italia ise Kim'in fiziksel açıdan iyi durumda olduğunu ifade etti. Haberde "Sıradışı işler yapmıyor ve fizik gücüyle ön plana çıkıyor. Kısacası hala zamana ihtiyacı olsa da kötü bir başlangıç yapmadı." ifadelerine yer verildi.

Kim Min Jae, İtalyada gündem oldu Övgü dolu sözler

Calciomercato ise Kim Min Jae'nin zamanla yanındaki partneri Rrahmani ile birbirlerine alışacağını ve bu durumun Napoli'ye büyük katkı sağlayacağından bahsetti. Haberde "Birbirlerini tanımaya başladılar ve zamanla daha iyi olacaklar. Ayrıca bu akşam ilk golünü atarak taraftarının önünde bir ilki yaşadı." denildi.

Kim Min Jae, İtalyada gündem oldu Övgü dolu sözler