İngiltere Premier Lig Kim Min Jae, Premier Lig yolunda! Transfer için geri sayım

Kim Min Jae, Premier Lig yolunda! Transfer için geri sayım

07.05.2023 - 18:48 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın, Napoli forması giyen Kim Min Jae'yi kadrosuna katmasının yakın olduğu yazıldı.

Kim Min Jae, Premier Lig yolunda Transfer için geri sayım

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması ile gösterdiği performansla kendine hayran bırakan Güney Koreli futbolcu Kim Min-Jae, sezon başında Serie A ekiplerinden Napoli'ye transfer oldu. Sarı-lacivertli forma ile gösterdiği bu başarısını Napoli'de de devam ettiren tecrübeli stoper, takımın vazgeçilmez oyuncusu oldu.

Haberin Devamı

Kim Min Jae, 2021 yazında Çin'in BJ Guoan takımından Fenerbahçe'ye 3 milyon euroya transfer oldu. Sarı-lacivertlilerle toplamda 40 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu sezonun tamamlanmasıyla birlikte transfer gündeminin en çok konuşulan ismi olmuştu. Adı Rennes ile de geçen Kim Min Jae, kararını Napoli'den yana kullanırken Fenerbahçe'ye 18 milyon euro kazandırdı.

Kim Min Jae, Premier Lig yolunda Transfer için geri sayım

Manchester United, gelecek sezon savunmasını Kim Min Jae ile güçlendirmeye hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre, Manchester United'ın Güney Koreli savunma oyuncusunu kadrosuna katmaya en yakın takım olduğu belirtildi. İngiliz ekibinin, 26 yaşındaki futbolcuyu 60 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

SERBEST KALMA MADDESİ BELİRSİZ

Öte yandan Kim Min Jae'nin sözleşmesindeki bir serbest kalma maddesi yer aldığı ancak bu maddenin şartlarının belirsiz olduğu ifade edildi.

Kim Min Jae, Premier Lig yolunda Transfer için geri sayım

ÖNEMLİ EKİPLERİN LİSTESİNDE YER ALIYOR

Öte yandan Kim Min Jae ile Liverpool, Manchester City, Tottenham ve Paris Saint-Germain gibi ekiplerin de ilgilendiği hatırlatıldı.

BU SEZON PERFORMANSI

Napoli'nin 33 yıl sonra kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan isimlerden biri olan Kim Min Jae, bu sezon çıktığı 42 maçta 2 kez gol sevinci yaşadı.

Yazarlar