Konyaspor Konyaspor’a dev forvet! Anlaşma sağlandı

Konyaspor’a dev forvet! Anlaşma sağlandı

29.07.2023 - 19:50 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, sürpriz bir ismi kadrosuna katmak üzere olduğu öğrenildi. Öt yandan yıldız futbolcunun kulübüyle anlaşma sağlandığı kayda geçti.

Konyaspor’a dev forvet Anlaşma sağlandı

Teknik Direktör İlhan Palut'un ardından göreve Aleksandar Stanojevic'i getiren Konyaspor önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Önemli isimlerle transfer görüşmeleri yapan yeşil-beyazlılarda iki isim ön plana çıktı.

Haberin Devamı

İKİ İSİM RESMEN AÇIKLANDI

Konyaspor, şimdiye kadar Kasımpaşa'dan Yunus Mallı'yı ve geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Marlos Moreno'yu kadrosuna katmıştı.

Konyaspor’a dev forvet Anlaşma sağlandı

İŞTE KONYASPOR'UN PEŞİNDE OLDUĞU İSİM

Birçok isimle transfer görüşmelerinde bulunan Konyaspor, uzun yıllar Avrupa'da Bundesliga ve La Liga'da forma giydikten sonra 2021'de Athletic Bilbao'dan Macar ekibi Fehervar'a transfer olan Kenan Kodro'nun peşinde.

Macar ekibiyle anlaşmaya varan Konyaspor, 29 yaşındaki forvet oyuncusuna da sözleşme teklifini yaptı ve beklemeye geçti. Boşnak asıllı İspanyol oyuncunun kısa süre içerisinde kesin kararını iletmesi bekleniyor.

KENAN KODRO'NUN KARİYERİ

İspanya'da dünyaya gelen Kenan Kodro, futbola Real Sociedad Akademisi'nde başladı. 2014'te Osasuna'nın yolunu tutan yıldız oyuncu üç sezonun ardından 1.75 milyon Euro'ya Alman ekibi Mainz'e transfer oldu.

Haberin Devamı

Konyaspor’a dev forvet Anlaşma sağlandı

2018 yılında Kopenhag, Kodro'yu 1.60 milyon Euro'ya renklerine bağladı. Burada iyi bir çıkış yapan yıldız isim ardından Athletic Bilbao'ya transfer oldu. Bir dönem Real Valladolid'e de kiralanan Kenan Kodro son olarak 2021'de Fehervar'ın yolunu tuttu.

Geçen sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkan Kenan Kodro, 17 kez gol ararken iki kez de asist yapma başarısı gösterdi.