2.Lig Kötü gidişat sonrası Menemen FK'da Yılmaz Vural iddialı konuştu: Vazgeçmeyeceğiz

Kötü gidişat sonrası Menemen FK'da Yılmaz Vural iddialı konuştu: Vazgeçmeyeceğiz

28.02.2024 - 14:16 | Son Güncellenme:

Son 4 maçında 3 yenilgi ve 1 galibiyet elde eden Menemen FK'da teknik direktör Yılmaz Vural açıklamalarda bulundu.

Kötü gidişat sonrası Menemen FKda Yılmaz Vural iddialı konuştu: Vazgeçmeyeceğiz

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son olarak deplasmanda Kastamonuspor'a 1-0 yenilerek Play-Off potasının 3 puan gerisine düşen 7'nci sırada Menemen FK'da teknik direktör Yılmaz Vural, kötü gidişata son vereceklerini söyledi.

Haberin Devamı

YÜKSELİŞE GEÇMİŞLERDİ
Teknik direktör Yılmaz Vural’ın gelişiyle berabere yükselişe geçen ve arka arkaya galibiyetler alarak TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta play-off hattına kadar yükselen Menemen FK, son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından konuşulmaya devam ediyor.

İlk olarak 24. hafta mücadelesinde 24Erzincanspor’a 2-1 kaybederek 8 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran sarı-lacivertliler, Fehiyespor’a da 24Erzincanspor'a aynı skorla kaybetti. Sonrasında İnegölspor galibiyetiyle moral bulunsa da Kastamonuspor 1966 maçını 1-0 kaybetti.

Böylece Menemen FK, son haftaların ardından play-off hattının dışında kaldı. Fethiye deplasmanından İzmir’e dönüşte çok üzgün olduğu gözlenen Yılmaz Vural’ın tekrar çıkışa geçmek için yoğun bir antrenman programına başlamıştı

Haberin Devamı

7. SIRADA BULUNUYOR
Menemen FK, 42 puanla ligde 7. sırada bulunuyor. Üstündeki İskenderun'un 45 puanı var.

VURAL: VAZGEÇMEYECEĞİZ
Son 4 maçında 3 yenilgi ve 1 galibiyet elde eden sarı-lacivertlilerin deneyimli çalıştırıcısı, "Bu hafta lider Iğdır FK ile evimizde oynayacağız. Son derece zor bir maç bizi bekliyor. Bu karşılaşmayı kazanıp hem moral bulacağız hem de çıkışa geçeceğiz. Önümüzde 10 maç daha var. Asla karamsar değiliz, vazgeçmeyeceğiz. Sezon sonunda bu takım Play-Off potasında olacaktır" dedi.

Yazarlar