İspanya La Liga Kylian Mbappe heyecanı yarattı! Real Madrid'in paylaşımındaki gerçek ortaya çıktı

Kylian Mbappe heyecanı yarattı! Real Madrid'in paylaşımındaki gerçek ortaya çıktı

01.02.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in sosyal medya hesabından "02.02.2024" başlığıyla yaptığı paylaşımın detayları netlik kazandı. Taraftarlarda Kylian Mbappe heyecanı yaratan paylaşımın forma sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olduğu öğrenildi.

Kylian Mbappe heyecanı yarattı Real Madridin paylaşımındaki gerçek ortaya çıktı

La Liga devi Real Madrid'in yeni sponsorluk anlaşmasını duyurmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İspanyol ekibinin sosyal medya hesabından "02.02.2024" başlıklı videonun sırrı belli oldu.

Haberin Devamı

Paylaşımda herhangi bir detay bulunmazken İspanyol basını, Real Madrid'in yarın yeni bir sponsorluk anlaşmasını duyurmaya hazırlandığını yazdı.

Marca'nın haberine göre; Real Madrid, dünyaca ünlü marka HP ile anlaşma sağladı. Real Madrid'in bu anlaşmadan senelik 70 milyon euro gelir elde edeceği belirtildi.

Bu anlaşma sonrası HP logosunun Real Madrid formalarının kol kısmında yer alacağı aktarıldı. Real Madrid'in HP ile anlaşma sağlaması sonrası forma sponsorluk gelirinin 260 milyon euroya ulaşacağı vurgulandı.

Real Madrid'in forma üreticisi Adidas'tan yıllık 120 milyon euro gelir elde ettiği belirtildi. Forma göğüs sponsoru Fly Emirates ile yapılan anlaşmanın 70 milyon euro olduğu aktarıldı.

HP ile kol sponsorluğu için yapılan anlaşmayla birlikte Real Madrid'in forma sponsorluk gelirinin 260 milyon euroya yükseldiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Real Madrid'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı çok sayıda taraftar Kylian Mbappe transferi ile ilişkilendirmişti. Paris Saint Germain ile sözleşmesi bitecek olan Kylian Mbappe'nin geleceği konusundaki belirsizlik henüz sona ermedi.

Yazarlar