Fransa Ligue 1 Kylian Mbappe Suudi Arabistan yolcusu! PSG, gelen dev teklifi kabul etti

Kylian Mbappe Suudi Arabistan yolcusu! PSG, gelen dev teklifi kabul etti

24.07.2023 - 20:15 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'de geleceği henüz belli olmayan Fransız futbolcu Kylian Mbappe hakkında flaş bir gelişme yaşandı. PSG, yıldız futbolcu için Al Hilal'in verdiği dev bonservis teklifini kabul ettiği öğrenildi.

Kylian Mbappe Suudi Arabistan yolcusu PSG, gelen dev teklifi kabul etti

Paris Saint Germain'de gözden çıkarılan Fransız yıldız Kylian Mbappe için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal inanması güç bir teklifte bulunmuştu. Alınan bilgiye göre Fransa temsilcisi, söz konusu rakamı kabul etti ve Mbappe'ye Suudi Arabistan yolu gözüktü. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

KADROYA ALINMADI

PSG, Real ve Arsenal gibi takımların istediği yıldız futbolcuyu sezon öncesi Asya turuna almayarak kadro dışında bıraktı ve artık Mbappe'yi satmak istedikleri son derece açık... Ve Tancredi Palmeri, Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in de Mbappe'yi takibe aldığını iddia ediyor. Mbappe'ye yılda 200 milyon Euro gibi dev bir ücreti ödemeye hazır oldukları ve aynı rakamı PSG'ye transfer ücreti olarak teklif ettiklerini bildirdi.

Kylian Mbappe Suudi Arabistan yolcusu PSG, gelen dev teklifi kabul etti

TALİPLERİ ARTIYOR

Kulüpler bu yaz Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak için çoktan harekete geçti. Birçok Premier Lig ekibi Fransız yıldızın durumunu yakından takip ediyor. Özellikle Chelsea, Mbappe'nin durumu için bilgi aldı. Ancak şu anda resmi bir teklif söz konusu değil. Bunun yanı sıra bir Suudi Arabistan ekibi de yıldız futbolcu için gözünü karatmış durumda.

Haberin Devamı

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Kylian Mbappe'nin bonservisi için PSG'ye resmi teklifte bulundu. Suudi Arabistan ekibinin 300 milyon euroluk bir teklif sunduğu ileri sürüldü.

Kylian Mbappe Suudi Arabistan yolcusu PSG, gelen dev teklifi kabul etti

700 MİLYON EURO MAAŞ

Öte yandan CBS'ten James Benge'nin haberine göre; Al Hilal, PSG'ye sunduğu 300 milyon euro'luk teklifin yanı sıra Kylian Mbappe'ye yıllık 700 milyon euro maaş kazanacağı bir teklifte bulundu.

TEKLİF KABUL EDİLDİ

İngiliz basınında Sky Sports'un haberine göre, Al Hilal'den gelen dev teklifi Paris Saint Germain kabul etti.

Kylian Mbappe Suudi Arabistan yolcusu PSG, gelen dev teklifi kabul etti

SEZON PERFORMANSI

Paris Saint Germain'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Kylian Mbappe, 1 yıllık opsiyonu kullanmak istemediğini dile getirmişti. Fransız oyuncu geride kalan sezonda 43 resmi maça çıktı. Kylian Mbappe bu müsabakalarda 41 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki santrfor takım arkadaşlarına da 10 gol pası verdi.