Fransa Ligue 1 Kylian Mbappe'den şaşırtan hamle! Kebap için yasal işlem başlattı

Kylian Mbappe'den şaşırtan hamle! Kebap için yasal işlem başlattı

13.03.2024 - 19:42 | Son Güncellenme:

Fransız yıldız Kylian Mbappe'den şaşırtan bir hamle geldi. Fransız bir influencer kebaplarından birinin adını Mbappe koyunca yıldız oyuncu yasal işlem başlattı.

Kylian Mbappeden şaşırtan hamle Kebap için yasal işlem başlattı

Hem ülkesi Fransa Milli Takımı hem de PSG'deki performansıyla tüm dünyanın ilgisini çeken süperstar, ülkesinde karşılaştığı garip bir olayla gündeme geldi. Mbappe, adını kebaba veren bir Fransız influencerdan davacı olacak.

Haberin Devamı

RMC Sport'un haberine göre; bir kebap dükkanı olan ve PSG'nin rakibi Marsilya'yı destekleyen Mohamed Henni, Mbappe'nin avukatı Delphine Verheyden'den bir mektup aldı ve yasal sorunlardan dolayı paket servis yemeğinin adını değiştirmesi için bir hafta süre verildi. Henni, olayların bu şekilde gelişmesine yönelik açıklamada bulundu.

'PARASINI KULLANIYOR'

“Bu seviyedeki bir oyuncunun beni düşünecek zamanı var mı? Mbappe zamanını ve parasını bana saldırmak için kullanıyor. Ben kimseye zarar vermiyorum. Ben bir mizahçıyım. Utanmıyor musunuz? Hiçbir şey yokken yasal bir şikayette bulunmayı anlayamıyorum."

Menüdeki ürünün 'Mbappe'nin kafası kadar yuvarlak fırın ekmeği olarak servis edilen ve kebaplarda kullanılan bir yiyecek' olarak tanımlandığı belirtilirken, Henni restoranında alay edilen tek oyuncunun Mbappe olmadığını söyledi. Menüde Marsilya ve West Ham'ın eski yıldızına adanmış 'Dimitri Payet kadar yüklü' adlı tuzlu bir krep de var ve Henni, tecrübeli orta saha oyuncusunun bu konuda şikayetçi olmadığını belirtirken, "Payet değerleri olan bir oyuncu, Mbappe ise bunu tamamen kaybetti" ifadelerini kullandı.