Magazin Loris Karius ve Diletta Leotta için olay iddia! Yeni aşkı için terk etti

Loris Karius ve Diletta Leotta için olay iddia! Yeni aşkı için terk etti

03.11.2022 - 18:43 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski file bekçisi Loris Karius, kariyerine Newcastle United takımı ile devam ediyor. Beşiktaş'ta istenilen performansı sergileyemeyen Alman kaleci, şu anki takımı Newcastle United'da henüz süre alamadı. Futbol kariyerinden çok aşk hayatıyla gündeme gelen Karius için Alman basını ilginç bir iddiada bulundu.

Loris Karius ve Diletta Leotta için olay iddia Yeni aşkı için terk etti

Alman file bekçisi daha önce Liverpool, Manchester City gibi köklü kulüplerde forma giymişti. Beşiktaş'ta 1 sezonluk futbol kariyeri geçiren Loris Karius, siyah-beyazlı forma ile toplamda 67 resmi müsabakaya çıktı. Tecrübeli file bekçisi çıktığı bu maçlarda kalesinde 95 gol gördü. Beşiktaş kariyerinden sonra Liverpool ve Union Berlin'e giden 29 yaşındaki kaleci, son olarak şu an formasını giydiği Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'a transfer oldu. Loris Karius bu sezon ligde henüz forma şansı bulamadı. Tecrübeli kaleci Karius'un aşk hayatı ile ilgili Alman medyası ilginç bir iddiada bulundu.

Haberin Devamı

YARIM SEZONLUK SÖZLEŞME

Liverpool'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşma sağlayamayan Loris Karius, Premier Lig'de kaldı. 29 yaşındaki file bekçisi, Newcastle United'la yarım sezonluk sözleşme imzaladı. Newcastle United, Loris Karius'un sözleşmesinde yarım sezonluk uzatma opsiyonu maddesi bulunduğunu açıkladı.

ÖZEL HAYATI ÇOK KONUŞULDU

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla büyük eleştirilere maruz kalan ve forma giydiği 2019-2020 sezonunun sonunda takımdan ayrılan Loris Karius'un özel hayatı da çok konuşulmuştu.

O dönem ünlü Alman model Sophia Thomalla ile birlikte olan Loris Karius, sevgilisiyle sık sık kameralara yakalanıyordu.

YENİ AŞKI İÇİN TERK ETTİ

Alman kaleci Karius ise Berlinli bir influencer ile birlikteydi, ancak Alman basını sürpriz bir iddia ortaya attı. Alman basınında yer alan haberlere göre, Karius, Diletta Leotta için Berlinli influencer sevgilisini terk etti.

Haberin Devamı

Öte yandan Karius'un terk ettiği influencer sevgilisinin instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi olan Janine Wiggert olduğu ifade edildi.