Fenerbahçe Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu! Dudak uçuklatan bedel

Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu! Dudak uçuklatan bedel

06.03.2023 - 18:12 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna katmak için uğraştığı Lucas Moura'nın sarı-lacivertlilerden istediği yıllık ücret belli oldu. Brezilyalı oyuncunun istediği rakam dudak uçuklattı.

Lucas Mouranın Fenerbahçeden istediği ücret belli oldu Dudak uçuklatan bedel

Fenerbahçe'nin ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna katmak istediği ancak bir sonuca ulaştıramadığı Lucas Moura transferindeki ayrıntılar belli oldu.

Haberin Devamı

 

Sarı-lacivertlilerin transfer gündemine gelen başarılı oyuncunun Fenerbahçe'den istediği yıllık ücret ortaya çıktı.

İtalyan gazeteci, Tottenham'da forma giyen Brezilyalı futbolcunun taleplerini yazdı. Lucas Moura'nın peşindeki kulüpler de belli oldu.

SAMET, OOSTERWOLDE VE EMRE DEMİR TRANSFER EDİLDİ

Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna 3 takviyede bulundu. PSV Eindhoven'dan kiralanan Bruma'nın sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu maddesi kullanıldı.

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimler Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir oldu.

Lucas Mouranın Fenerbahçeden istediği ücret belli oldu Dudak uçuklatan bedel

LEMOS GÖNDERİLDİ, GENÇLER KİRALANDI

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Mauricio Lemos'un sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. 27 yaşındaki stoper, Atletico Mineiro ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den kiralık olarak ayrılan isimler Armindo Bruma, Emre Demir, Çağtay Kurukalıp, Eyüp Akcan ve Isak Vural oldu.

Lucas Mouranın Fenerbahçeden istediği ücret belli oldu Dudak uçuklatan bedel

ÇOK SAYIDA TALİP ÇIKTI

Tottenham'dan ayrılması beklenen Lucas Moura, transferin gözdesi haline geldi. Brezilyalı futbolcuya ülkesinin yanı sıra; Serie A, Premier Lig, Katar ve Fenerbahçe'den çok sayıda teklif geldiği vurgulandı.

İSTEDİĞİ RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

İtalyan gazeteci Rudy Galetti'nin haberine göre; Lucas Moura'nın kendisini transfer etmek isteyen kulüplerden talep ettiği yıllık ücret netlik kazandı. Brezilyalı futbolcunun kendisiyle ilgilenen kulüplerden 3 yıllık sözleşme ve 10 milyon euro istediği belirtildi.

Lucas Mouranın Fenerbahçeden istediği ücret belli oldu Dudak uçuklatan bedel

Lucas Moura'nın bu çılgın talebinin ardından ilgilenen tüm kulüplerin transfer konusunda geri adım attığı kaydedildi. Brezilyalı hücumcunun eski kulübü Sao Paulo'nun da yüksek ücret beklentisi nedeniyle bu transferi ekonomik olarak gerçekleştirmesinin imkansız olduğu ifade edildi.

Lucas Moura'nın futbol kariyerindeki son büyük sözleşmesine imza atacağı, bu nedenle maaş konusunda yüksek beklentisinin olduğu kaydedildi.

1 GOLE KATKI SAĞLADI

Lucas Moura bu sezon Tottenham'da 15 maçta forma şansı buldu. 30 yaşındaki hücumcu bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Brezilyalı futbolcunun Tottenham ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Lucas Moura'nın güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

Lucas Mouranın Fenerbahçeden istediği ücret belli oldu Dudak uçuklatan bedel

Sao Paulo altyapısında yetişen Lucas Moura daha sonra Paris Saint Germain'de forma giydi. Tecrübeli futbolcunun bonservisine şu ana kadar toplam 68 milyon 400 bin euro ödendi. Lucas Moura, Brezilya Milli Takımı'nda 35 maçta oynadı ve 4 gol üretti.

 

 

Yazarlar