Galatasaray Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri

Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri

30.01.2024 - 16:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Torreira yeni sözleşme hakkında konuştu.

Lucas Torreiradan yeni sözleşme açıklaması Transfer sözleri

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Arsenal'den kadrosuna kattığı Lucas Torreira gösterdiği performansla kısa sürede sarı-kırmızılıların vazgeçilmezleri arasında yer aldı. Yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde ESPN'e yaptığı açıklamada en büyük hayalinin Boca Juniors'ta oynamak olduğunu belirtmişti. Lucas Torreira, Uruguay'dan Radio 890'a canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Lucas Torreira'nın açıklamaları şu şekilde:

"SÖZLEŞME YENİLEME TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ"

"Türkiye'de çok mutluyum. Buradaki hayata adapte oldum. Türkiye'ye geldiğimde en büyük korkum, buradaki kültüre adapte olmaktı. Teknik direktörün güvenini kazanmak çok önemliydi. Kulübümle 2026'ya kadar sözleşmem var. Babam ve ben, sözleşme yenileme teklifini değerlendiriyoruz. Şu anki durumdan memnunum. Galatasaray'da olmaktan mutluyum ve kendimi ayrıcalıklı hissediyorum."

"URUGUAY MİLLİ TAKIMI'NDA OLMAMAK ACI VERİCİ"

"Uruguay Milli Takımı'nda olamamak çok acı verici. Futbol oynamak isteyen her çocuk milli takım formasını giymeyi hayal eder. Kızgın değilim. Milli takıma girecek oyuncuları, teknik direktör belirler. Bugün Uruguay'ın harika bir teknik direktörü var. Sonuçlar herkesin görebileceği şekilde ortada. Kendimi kısır döngüde görmüyorum. Tam tersine, kariyerimin en iyi dönemindeyim. Uruguay Milli Takımı'na yeniden seçilmek için çalışıyorum."

Haberin Devamı

"NACIONAL TARAFTARIYIM"

"Fray Bentos'taki komşularımdan dolayı Nacional taraftarıyım. Büyükbabam Penarol forması giydiği için bana bu konuda çok kızardı. Hiçbir oyuncuyu idol olarak görmüyorum. Çocukken Nacional'de oynayan futbolcuları izlemişimdir."

"TÜRKİYE'YE TRANSFER OLMAYI BEKLEMİYORDUM"

"Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum. Türkiye'ye transfer olmayı beklemiyordum ama oldu. Gelecekte Boca Juniors'ta oynayıp oynamayacağımı şimdiden söyleyemem."