Galatasaray Manchester United, Galatasaray öncesi revire döndü! Altay Bayındır gelişmesi

Manchester United, Galatasaray öncesi revire döndü! Altay Bayındır gelişmesi

18.11.2023 - 09:21 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile kritik bir maça çıkacak Manchester United kulübü adeta revire döndü. Peşe peşe gelen sakatlık haberleri İngiliz kulübünü sarstı.

Manchester United, Galatasaray öncesi revire döndü Altay Bayındır gelişmesi

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray ile aynı grupta yer alan Manchester United, tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Premier Lig'de oynadığı 12 maçta 21 puan toplayabilen Kırmızı Şeytanlar, altıncı sırada yer alırken şimdiden lider Manchester City'nin yedi puan gerisinde kaldı.

Haberin Devamı

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ SAKATLIK KRİZİ

Manchester United, Şampiyonlar Ligi'ndeki bir sonraki maçını İstanbul'da Galatasaray'a karşı oynayacak. İngiliz ekibi zorlu mücadele öncesi sakatlıklarla boğuşuyor. Galatasaray - Manchester United karşılaşması 29 Kasım'da oynanacak.

ONANA DA SAKATLANDI
Kamerun'un Mauritius ile oynadığı maçın 82. dakikasında Manchester United kalecisi Onana sakatlandı. Kamerunlu kalecinin durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

ALTAY BAYINDIR'A GÖZLER ÇEVİRLDİ
Sezon başında Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır İngiliz kulübünde 2. kaleci konumunda. Onana'nın sakatlığının ciddi olması haline Altay, Galatasaray'a karşı forma giyebilir.

Manchester United, Galatasaray öncesi revire döndü Altay Bayındır gelişmesi

Aaron Wan-Bissaka: 26 Kasım'da antrenmanlara başlayacağı öğrenilen İngiliz sağ bek'in Galatasaray karşısında oynaması beklenmiyor.

Haberin Devamı

Luke Shaw: Wan-Bissaka gibi 26 Kasım'da antrenmanlara başlayacağı açıklanan başarılı sol bek oyuncusunun Galatasaray karşısında kadroda yer alması beklenmiyor.

Rasmus Hojlund: Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı dört maçta beş kez gol atmayı başaran Danimarkalı golcünün durumu maç günü belli olacak.

Christian Eriksen: Aralık ayında antrenmanlara başlayacak.

Jhonny Evans: Bu sezon sekiz kez forma giyen 35 yaşındaki oyuncu da Aralık ayında sahalara dönecek.

Casemiro: Orta sahanın belkemiği olarak gösterilen Brezilyalı oyuncunun yeni yılda sahalara döneceği açıklandı.

Lisandro Martinez: Temmuz 2022'de Ajax'tan yaklaşık 58 milyon Euro'ya transfer edilen Arjantinli savunmacı Ocak ayında sahalara dönecek.

KIRMIZI KART GÖREN RASHFORD

Sakat oyuncuların yanı sıra Galatasaray karşısında takımın en önemli ismi Marcus Rashford'da forma giyemeyecek. İngiliz yıldız Kopenhag ile deplasmanda oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

DEVLER LİGİ'NDE DE İŞLER İYİ GİTMİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı dört maçta üç mağlubiyet alan İngiliz ekibi tek galibiyetini sahasında oynadığı Kopenhag maçında aldı. Son olarak deplasmanda Kopenhag'a konuk olan Manchester United sahadan 4-3 mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

İngiliz basınına göre, Manchester United'daki sakat futbolcular ve dönüş tarihleri;

Rasmus Höjlund
Dönüş tarihi: 29 Kasım

Christian Eriksen
Dönüş tarihi: Aralık

Aaron Wan-Bissaka
Dönüş tarihi: 26 Kasım

Luke Shaw
Dönüş tarihi: 26 Kasım

Jonny Evans
Dönüş tarihi: Aralık

Casemiro
Dönüş tarihi: Ocak

Lisandro Martinez
Dönüş tarihi: Ocak

Yazarlar