Dünyadan Futbol Mario Balotelli imzayı atıyor! Yeni adresi belli oldu, İşte sözleşme detayları

Mario Balotelli imzayı atıyor! Yeni adresi belli oldu, İşte sözleşme detayları

25.01.2024 - 11:31 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'a döndükten sonra yaşadığı sakatlık sonrası dizinden ameliyat olan Mario Balotelli için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Mario Balotelli imzayı atıyor Yeni adresi belli oldu, İşte sözleşme detayları

Adana Demirspor'daki ikinci dönemine 5 maçta 3 gollük performansıyla hızlı bir başlangıç yapan ancak daha sonra yaşadığı sakatlık sonrası dizinden ameliyat olan Mario Balotelli hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

AYRILIK İDDİALARI SONRASI AÇIKLAMA

Mavi lacivertli kulüpte art arda gelen ayrılıkların ardından, ağır bir sakatlık yaşayan 33 yaşındaki futbolcu ile de yolların ayrılacağı ileri sürülse de kulüp başkanı Murat Sancak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Balotelli'yi gönderme niyetimiz yok. Ancak oyuncu isterse gider" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; yıldız golcü, İtalya’nın köklü takımlarından Salernitana'ya transfer olabilir. Serie A ekibinin tecrübeli teknik direktörü Walter Sabatini'nin de Balotelli'nin transferine sıcak baktığı kaydedildi.

Mario Balotelli imzayı atıyor Yeni adresi belli oldu, İşte sözleşme detayları

6 AYLIK SÖZLEŞME

Haberde, anlaşma sağlanması halinde Mario Balotelli'nin Salernitana ile 6 aylık sözleşme imzalanacağı belirtilirken, kariyerinde yeni bir sayfa açacak olan tecrübeli golcünün tecrübesi ve yeteneğiyle takımına önemli katkılar sağlayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

33 yaşındaki futbolcunun da ülkesinde futbol oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.

İlk sezonunda lige damga vurdu

İtalyan futbolcu, Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'deki ilk sezonunda 31 maçta 18 gol atarak damga vurmuştu. Daha sonra Akdeniz ekibinden ayrılarak FC Sion'a imza atan Balotelli, bu sezonun başında bedelsiz olarak mavi lacivertli kulübe geri dönmüştü.

Sahalara dönüş tarihi belli değil

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla 5 resmi maçta 181 dakika sahada kalan Balotelli, 3 gollük skor katkısı yaptı. Ekim ayında dizinden sakatlık yaşayan ve diz ameliyatı olan Mario Balotelli'nin sahalara dönüş tarihi ise henüz belli olmadı.