Magazin Mario Balotelli'den ilginç savunma! 'Yanlış bir şey yapmadım'

Mario Balotelli'den ilginç savunma! 'Yanlış bir şey yapmadım'

14.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fransa'nın önde gelen haber kuruluşlarından L'Equipe, geçtiğimiz günlerde, bir dönem Beşiktaş forması giyen Marcelo Guedes'in Lyon soyunma odasında gaz çıkarıp bununla eğlendiği için kulüpte kadro dışı bırakıldığını iddia etti. Bu haber futbol dünyasındaki en saçma kadro dışı kalma sebeplerini akıllara getirdi. İşte içlerinde Mario Balotelli'nin de yer aldığı o liste...

Mario Balotelliden ilginç savunma Yanlış bir şey yapmadım

Fransa'da Lyon'un Marcelo Guedes'i kadro dışı bırakması sonrası akıllara gelen soru cevabını buldu. Gaz çıkardığı için kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Brezilyalı bu ifadeleri sert bir dille yalanlamıştı. Bu haber sonrası gündeme futbol dünyasındaki en saçma kadro dışı kalma sebeplerini geldi. İşte en saçma kadro dışı kalma sebepleri...

Haberin Devamı

HATEM BEN ARFA - PSG

Hatem Ben Arfa'nın PSG kariyeri pek mutlu geçmedi. Fransız oyuncunun kulüpteki sonunu zamansız bir şakanın getirdiği söyleniyor.

Dönemin PSG Teknik Direktörü Unai Emery ile yıldızı barışmayan Ben Arfa pek forma şansı bulamıyordu. France Football'un iddiasına göre, her şey Nisan 2017'de kulübün antrenman tesisinde meydana gelen bir olayla başladı.

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani, PSG'nin antrenmanını ziyaret ettiği esnada Ben Arfa'ya, "Sen neden oynamıyorsun, Al-Khelaifi seni neden istemiyor?" diye sordu. Ben Arfa bu soruya ağır bir şakayla karşılık verdi.

Nasser Al-Khelaifi, Ben Arfa'nın şakasına oldukça bozuldu ve kulüpte kadro dışı bırakılan Fransız oyuncunun üzeri çizildi.

Haberin Devamı

Hatem Ben Arfa geçtiğimiz Nisan ayında Lille'de de kadro dışı bırakıldı. İddiaya göre; Fransız oyuncu, Guingamp'ın eski teknik direktörü olan hocası Jocelyn Gourvennec'e, "Burası Guingamp değil, savunma futbolu oynayamayız. Senin sorunun yetersiz olman" dedi.

Mario Balotelliden ilginç savunma Yanlış bir şey yapmadım

MELVYN LORENZEN - WERDER BREMEN

Melvyn Lorenzen, Werder Bremen'in ikinci takımında oynadığı dönemlerde antrenörü Alex Nouri tarafından çok yağlı sandviç yediği gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı.

Bild'e göre; Melvyn Lorenzen'in ardından Werder Bremen'de bu olay alışkanlık yaptı. İkinci takımdaki bir başka oyuncu Leon Guwara da çok yağlı sandviç yediği için cezalandırıldı.

ADAM SZALAI - MAINZ 05

Adam Szalai, Mainz 05'de forma giydiği dönemde teknik direktör Achim Beierlorzer ile bazı anlaşmazlıklar yaşadı ve kadro dışı bırakıldı.

Szalai'nin kadro dışı kalmasının ardından Alman ekibinin tüm oyuncuları antrenmanı boykot ettiler ve birkaç gün sonra teknik direktör Achim Beierlorzer'nın görevine son verildi.

Mario Balotelliden ilginç savunma Yanlış bir şey yapmadım

DIEGO TARDELLI - SAO PAULO

2005 yılında Diego Tardelli, Sao Paulo için forma terletirken birçok tartışmaya konu oldu. İçlerinden en ünlüsü, antrenmana geç kalmamak için bir helikopter kiralayıp sahaya inmeye çalışmasıydı.

Ancak başarılı olamadı ve helikopter başka bir kulüp Nacional'in yakındaki sahasına iniş yapmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Sonuç olarak ise Tardelli, 2005 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Liverpool'a karşı kazanan Sao Paulo kadrosundan çıkarıldı.

Mario Balotelliden ilginç savunma Yanlış bir şey yapmadım

AUBAMEYANG - DORTMUND

Pierre-Emerick Aubameyang, Borussia Dortmund forması giydiği dönemlerde Şampiyonlar Ligi'nde Sporting'e karşı oynayacakları maçta kadro dışı bırakılmıştı. Nedeni ise karşılaşmadan bir gün önce bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için Milano'ya gitmesiydi.

TOLGAY ARSLAN - BEŞİKTAŞ

Maaşını alamadığı için Beşiktaş'ı TFF'ye şikayet eden Tolgay Arslan, Sivasspor maçının devre arasında soyunma odasında yemek yerken yakalanınca kadro dışı bırakıldı.

İddialara göre, Tolgay Arslan soyunma odasında etli pilav ve dürüm yedi.

Ancak daha sonra beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Tolgay Arslan dürüm yediğini şu sözlerle yalanladı:

"Beşiktaş'ta dürüm muhabbeti çıktı. Normal düşünürseniz devre arasında nasıl dürüm yiyebilirsin. İnsanlar da buna inandı, şaka gibi oldu. Ben de bir şey demedim, ardından kadro dışı kaldım."

Mario Balotelliden ilginç savunma Yanlış bir şey yapmadım

NABIL BENTALEB - SCHALKE 04

Nabil Bentaleb, Schalke 04'te geçirdiği süre boyunca birçok kez ceza aldı. Kadro dışı kalmasına sebep olan nedenlerden biri Almanca kurslarını kaçırmasıydı.

Haberin Devamı

Söylediğine göre, bir başka kez kadro dışı kaldığında ikizlerinin doğumunun ertesi günüydü ve Leipzig'e karşı oynadıkları maçta tribünde olması gerekirken hastanedeydi.

Mario Balotelliden ilginç savunma Yanlış bir şey yapmadım

MARIO BALOTELLI - MANCHESTER CITY

Mario Balotelli, Manchester City yıllarında maça saatler kala, "X in The City" adlı striptiz kulübünden sabaha karşı çıkarken yakalandı.

Bolton karşılaşması öncesi yaptığı kaçamak nedeniyle kulübün para cezası verdiği Balotelli ilerleyen süreçte de kadro dışı bırakıldı.

İtalyan oyuncu daha sonra yaptığı açıklamada maçtan önce hata yaptığını kabul etse de ortada yanlış bir şey olmadığını söyledi: "Maçtan önce oraya gitmekle hata etsem de striptiz kulübünde yanlış bir şey yapmadım."

Mario Balotelliden ilginç savunma Yanlış bir şey yapmadım

Lewandowski’nin Bayern adına en güzel golleri