Diğer Mark Zuckerberg ile ringe çıkacak Elon Musk'tan Habib Nurmagomedov'a teklif!

Mark Zuckerberg ile ringe çıkacak Elon Musk'tan Habib Nurmagomedov'a teklif!

09.08.2023 - 13:20 | Son Güncellenme:

Tüm dünyanın merakla beklediği Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg ile Elon Musk'ın 'Kafes dövüşü' organizasyonunda Nurmagomedov gelişmesi yaşandı. Musk, ünlü karma dövüşleri sporcusu Habib Nurmagomedov'a teklif götürdü.

Mark Zuckerberg ile ringe çıkacak Elon Musktan Habib Nurmagomedova teklif

Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg ile teknoloji dünyasındaki en büyük rakibi ve eski adı Twitter olan X sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk, kafes dövüşünde karşı karşıya gelecek. Tüm dünyanın dikkatini çeken bu kavga öncesi Musk'tan ünlü karma dövüşleri sporcusu Habib Nurmagomedov'a kendini çalıştırması talebi geldi. Rus sporcunun yanıtı olumsuz oldu.

Haberin Devamı

ZUCKERBERG, KAFES DÖVÜŞÜ" TEKLİFİNİ KABUL ETTİ
Elon Musk, Zuckerberg'e "Threads" adı verilen "Twitter alternatifi, metin tabanlı bir platform kuracağı" yönündeki haberlerin ardından dövüş için meydan okumuş, Zuckerberg de 22 Haziran'da yaptığı sosyal medyadaki paylaşımında, "kafes dövüşü" teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

Mark Zuckerberg ile ringe çıkacak Elon Musktan Habib Nurmagomedova teklif

Şaka olarak başlayan olayda Elon Musk, geçtiğimiz ay Twitter hesabında "Eğer o da kabul ederse ben kafes dövüşüne varım" demiş, 39 yaşındaki Zuckerberg de "Konumu gönder" yanıtını vermişti.

GELİRLERİ HAYIR KURUMUNA BAĞIŞLANACAK
İşler ciddileşti ve kavga yapılmasına karar verdi. Musk, pazar sabahı erken saatlerde yaptığı paylaşımda kavganın yerini ve canlı yayınlanacak platformu duyurdu. Musk, "Zuck v Musk dövüşü sosyal medya platformu X'te canlı yayınlanacak. Tüm gelirler gaziler için hayır kurumlarına gidecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ELON MUSK'TAN NURMANGODEVO'YA TEKLİF
Dövüşe sıkı hazırlanmakta kararlı Elon Musk, düello öncesi dünyaca ünlü karma dövüşleri ustası Habib Nurmagodevo'a teklifle gitti. Habib Nurmagomedov, eski adı Twitter olan X sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk’ın, Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg ile yapacakları "kafes dövüşü” öncesi eğitim talebini reddetti.

Mark Zuckerberg ile ringe çıkacak Elon Musktan Habib Nurmagomedova teklif

KARARINDAN DÖNMEYECEK
Sporcu Nurmagomedov, Musk’ın talebini reddetmesinin nedeninin "prensip meselesi" olduğunu belirtti. Kaynaklar, Nurmagomedov’ın spor ve koçluk kariyerini tamamladığını ve Musk için kararından geri dönmeyeceğini kaydetti.