Fenerbahçe Marsilya'da Cengiz Ünder gelişmesi! Antrenmana çıkmadı, nedeni belli oldu

Marsilya'da Cengiz Ünder gelişmesi! Antrenmana çıkmadı, nedeni belli oldu

11.08.2023 - 13:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin bir süredir transfer gündeminde olan milli futbolcu Cengiz Ünder'de sıcak bir gelişme yaşandı. Milli yıldız takımının antrenmanında yer almadı. İşte detaylar...

Marsilyada Cengiz Ünder gelişmesi Antrenmana çıkmadı, nedeni belli oldu

Bu yaz yapılan transferler ile damga vuran Fenerbahçe'de çalışmalar hızla devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin bir süredir listesinde olan milli futbolcu Cengiz Ünder'de sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

TRANSFERDE ART ARDA HAMLELER

Transferin hareketli takımı Sarı-Lacivertliler art arda bombaları patlatmıştı. Ryan Kent ile döneme hızlı bir giriş yapan ardından transferi zor gözüken Edin Dzeko'yu açıklayan ve Boşnak yıldızı kampa yetiştiren Fenerbahçe, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i de duyurmuştu. Djiku transferinde Beşiktaş'tan hızlı davranan Kanarya asıl hamleyi Dusan Tadic'le yaptı.

Beşiktaş'ın da çok istediği ve bir süredir pazarlıklarını sürdürdüğü Sırp hücumcuyu bir anda Fenerbahçe kaptı. Ön hattını büyük oranda oluşturan Sarı-Lacivertliler savunmaya da Rodrigo Becao transferini gerçekleştirdi. Kısa bir süre sonra da Galatasaray altyapısından yetişen ve Marsilya'da aradığını bulamayan 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz'a imza attırıldı.

Haberin Devamı

Marsilyada Cengiz Ünder gelişmesi Antrenmana çıkmadı, nedeni belli oldu

MERT MÜLDÜR VE MİHA ZAJC

Fenerbahçe, Miha Zajc ile yeni sözleşme imzalarken, Milli futbolcu Mert Müldürü de renklerine bağladı.

CENGİZ ÜNDER ISRARI

Fenerbahçe, takıma katılan yabancı futbolculardan sonra gözünü yerli oyuncalara dikti. Son olarak milli futbolcu Mert Müldür'ü kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, şimdi de Cengiz Ünder'i radarına aldı. Fenerbahçe'nin bu transfer için bir süredir mesai harcadığı kayda geçti.

FRANSIZ BASINI DUYURMUŞTU

Fransız basını geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin Cengiz için Marsilya'ya 15 milyon euroluk teklifte bulunduğunu ve kulüplerin anlaşmaya yakın olduğunu iddia etmişti.

Ancak Cengiz Ünder transferi için iki kulüp arasında henüz bir anlaşma sağlanamadı.

Marsilyada Cengiz Ünder gelişmesi Antrenmana çıkmadı, nedeni belli oldu

ANTRENMANDA YER ALMADI

Karim Attab'ın haberine göre Fenerbahçe'nin gündemindeki Milli yıldız Cengiz Ünder, Marsilya'nın bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanda yer almadı.

NEDENİ BELLİ OLDU

Cengiz Ünder'in hafif bir kas sakatlığı geçirdiği ve bu nedenle takımının antrenmanında yer alamadığı aktarıldı.