İtalya Serie A Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız itirafı! 'Ona karşı zaafım var'

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız itirafı! 'Ona karşı zaafım var'

29.10.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Hellas Verona maçının ardından Kenan Yıldız'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Massimiliano Allegriden Kenan Yıldız itirafı Ona karşı zaafım var

Serie A'da Hellas Verona'yı 90+7'de bulduğu golle mağlup eden Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik direktör, "Futbol ölümcüldür, maçı kazanmak için 97 dakika uğraştık, sonra top direğe çarpıp geri geldikten sonra bir gol attık. Takım bu galibiyeti hak etti" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Massimiliano Allegri şu şekilde devam etti: "Çocuklar o dakika kadar bile zinde kaldılar ve genel olarak iyi bir performansın ardından bu çok önemliydi."

Massimiliano Allegriden Kenan Yıldız itirafı Ona karşı zaafım var

Moise Kean'la ilgili gelen soruyu cevaplayan Massimiliano Allegri, "Oyundan çıkmayı hak etmedi ama gol iptal edildiğinde ve kart gördüğünde bu gece onun gecesi değil diye düşündüm. Kean kendini çok geliştirmiş bir oyuncu, fiziksel ve zihinsel olarak değişti. Antrenmanlarda çok sıkı çalışıyor" diye konuştu.

Kenan Yıldız'ın performansı hakkında konuşan 56 yaşındaki teknik direktör, "Kenan Yıldız'a karşı bir zaafım var. Oyuna girdiğinde o kadar hızlıydı ki Milik'in asistinde ofsaytta kaldı. Bu tür çalımlar atan oyuncuları gördüğümde bayılıyorum çünkü nadir bulunuyorlar" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Massimiliano Allegriden Kenan Yıldız itirafı Ona karşı zaafım var

18 yaşındaki hücumcu bu sezon Juventus'ta 5 maça çıktı. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 36 dakika sahada kaldı. Juventus'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Kenan Yıldız'ın güncel piyasa değeri 1 milyon euro.