Galatasaray Mauro Icardi, İstanbul'a geldi! Transferin maliyeti belli oldu

Mauro Icardi, İstanbul'a geldi! Transferin maliyeti belli oldu

07.09.2022 - 23:36 | Son Güncellenme:

Lucas Torreira ile Dries Mertens'i kadrosuna kattıktan sonra transfer çalışmalarını sessiz yürüten Galatasaray, uzun süredir peşinden koştuğu Mauro Icardi'yi kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılıların KAP'a bildirdiği Arjantinli futbolcunun maliyeti ve anlaşmanın detayları belli oldu.

Galatasaray'da kurmaylar transfer döneminin kapanmasına saatler kala bombaları üst üste patlattı. Dries Mertens, Haris Seferovic ve Lucas Torreira gibi önemli isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi de kiraladı. Süper Lig devinin bu transfer için kasasından çıkacak rakam belli oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Mauro Icardi transferinde ateşi yakan isimler Mauro Icardi ile Wanda Nara oldu. Arjantinli futbolcu Instagram hesabından vücudunda bulunan aslan dövmesini paylaştı. Wanda Nara kısa bir süre sonra kolundaki aslan dövmesiyle birlikte bir pozu yayınladı.

Mauro Icardi, İstanbula geldi Transferin maliyeti belli oldu

G.SARAY KAP'A BİLDİRDİ

Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi'yi taşıyacak olan uçak ilk olarak Paris'e gitti. Arjantinli oyuncu ile birlikte temsilcisi Paris'te kendilerini bekleyen uçağa binerken bir poz verdi. Bu poz sosyal medyada Galatasaray taraftarlarını hareketlendirdi.

ROMA'DA AİLESİNİ ALDI

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi'yi taşıyan özel uçak, Paris'ten Roma'ya gitti. Mauro Icardi'nin ailesini Roma'dan almasının ardından burada hep birlikte bir poz verildi. Bu sırada Galatasaray beklenen açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'nin geçici transferi konusunda Paris Saint Germain'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Haberin Devamı

UÇAKTA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Galatasaray taraftarının havaalanında karşıladığı Mauro Icardi için sarı-kırmızılılardan üst üste paylaşımlar geldi. Arjantinli oyuncunun özel uçakta üçlü çektirdiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu paylaşımı kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tuttu.

Mauro Icardi, İstanbula geldi Transferin maliyeti belli oldu

Sarı-kırmızılı ekip, kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Arjantinli forvet oyuncusu Mauro Icardi'yi İstanbul'a getirdi. Fransa'nın başkenti Paris'ten havalanan ve 29 yaşındaki oyuncuyu taşıyan uçak, saat 23.30 dolaylarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Golcü oyuncunun yanında eşi ve menajeri Wanda Nara ile birlikte çocukları da yer aldı. Icardi'yi havalimanında binlerce Galatasaray taraftarı ve kulüp yetkilileri karşıladı.

"ERDEN TİMUR İLE 2 AYDIR KONUŞUYORUZ"

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, "Çok heyecanlıyım, inanılmaz bir durum var burada. 2 aydır Erden Timur ile bu transferin gerçekleşmesi için konuşuyoruz. Burada olduğum için çok mutluyum. Şimdilik 1 senelik bir sözleşmem var. Buraya başarılar kazanmak için geldim. Ondan sonra neler olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sağlık kontrollerinden sonra Mauro Icardi'nin kiralık transferini resmen açıklaması bekleniyor.

Mauro Icardi, İstanbula geldi Transferin maliyeti belli oldu

MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Mauro Icardi transferi için kasasından çıkacak bedel netlik kazandı. Süper Lig devinin kiralık transferi konusunda Paris Saint Germain'e herhangi bir bedel ödemeyeceği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların Mauro Icardi'nin yıllık maaşının 3 milyon eurosunu karşılayacağı kaydedildi. Öte yandan Mauro Icardi'nin kalan 5 milyon euroluk maaşının Paris Saint Germain tarafından ödeneceği belirtildi.